Times of Suriname

6XULSURIV UXLP ODQJV )RUWXQD 6LWWDUG

-

92(7%$/ - ,n het 9an 'onge 'e 5oo 6tadion van (xcelsior heeIt 6uriproIs zaterdag de :edstriMd van de 7oekomst gewonnen. 'e ploeg van trainers 0ichael 5eiziger en :inston %ogarde versloeg het naar de (redivisie gepromovee­rde )ortuna 6ittard: - .

7iMdens de wedstriMd werden er viMI nieuwe spelregels getest: het ging om effectieve speeltiMd twee keer dertig minuten waarEiM de klok wordt stilgelegd als er niet gevoetEald wordt , de mogeliMkhe­id van een selI-pass spelers mogen hierEiM de Eal EiM een vriMe trap en een hoekschop vaker dan eenmaal raken , de intrap in plaats van de ingooi, het doorlopend wisselen en het EiM een geliMke stand nemen van shoot-outs - waarEiM spelers vanaI meter op de keeper aIdriEEele­n en proEeren te scoren - in plaats van penalty’s. 2ok kon de wedstriMd vanuit het perspectie­I van scheidsrec­hter 5oE 'ieperink gevolgd worden, terwiMl Eeide aanvoerder­s een microIoon droegen. 6uriproIs nam de leiding via *iovanni +iwat, waarna :essel 'ammers geliMkmaak­te. )ortuna, dat volgend Maar in de (redivisie speelt, nam dankziM een doelpunt van $ndré 9idigal nog voor rust de leiding. ,n de tweede helIt ging de overwinnin­g alsnog naar 6uriproIs, waarEiM 5oyston 'renthe de aanvoerder­sEand droeg. 'e doelpunten kwamen op naam van 0arvin (mnes, (nzio %oldewiMn, opnieuw +iwat en )urhgill =eldenrust.

(VI)

 ??  ?? Royston Drenthe van Suriprofs probeert op een acrobatisc­he manier het leder te trappen in de ontmoeting tegen de pas gepromovee­rde Fortuna Sittard. (Foto: Limburg.nl)
Royston Drenthe van Suriprofs probeert op een acrobatisc­he manier het leder te trappen in de ontmoeting tegen de pas gepromovee­rde Fortuna Sittard. (Foto: Limburg.nl)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname