Times of Suriname

6DPpDROi PDDNt YRRrORpige :. seOeFtie $rgentinis

-

V2(TBA/ - De voorselect­ie van de nationale ploeg van Argentinië voor het WK is maandag bekendgema­akt. Bondscoach -orge 6ampaoli heeft spelers opgenomen in zijn voorlopige selectie en op de lijst staat ook de naam van Nicolás Tagliafico, linksback van Aja[. 2ok Mauro Icardi is opgenomen in de voorlopige selectie en mag hopen op deelname aan het eindtoerno­oi in Rusland. Internazio­nale-spits Icardi is ook opgenomen in de voorlopige selectie. +ij werd onlangs nog genegeerd door de bondscoach en ondanks zijn

doelpunten in competitie­wedstrijde­n dit seizoen, is de kans niet groot dat hij wordt opgenomen in de definitiev­e selectie. Met onder anderen /ionel Messi, 6ergio Agero, 3aulo D\bala en *onzalo +iguatn, is de concurrent­ie in de voorhoede van Argentinië enorm.

Argentinië, verliezend finalist van het WK van , is op het WK in Rusland ingedeeld bij Nigeria, I-sland en Kroatië. De Argentijne­n trappen af op juni tegen I-sland.

Doel: 6ergio Romero, Nahuel *uzman, Will\ &aballero, Franco Armani.

Verdedigin­g: *abriel Mercado, Nicolás 2tamendi, Federico Fazio, Nicolás Tagliafico, Marcos Rojo, Marcos Acuxa, Ramiro Funes Mori, &ristian Ansaldi, (duardo 6alvio, *ermán 3ezzella. Middenveld: -avier Mascherano, Èngel Di Marta, (ver Banega, /ucas Biglia, Manuel /anzini, *io /o &elso, Ricardo &enturiyn, *uido 3izarro, /eandro 3aredes, Ma[imiliano Meza, (nzo 3prez, 3ablo 3prez, Rodrigo Battaglia.

Aanval: /ionel Messi, 6ergio Agero, *onzalo +iguatn, 3aulo D\bala, Mauro Icardi &ristian 3avyn, /autaro Marttnez, Diego 3erotti.

(VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname