Times of Suriname

NAKAMURA BEPAALT TYPE WEDSTRIJD

-

::( ± Shinsuke 1akamura zal nu het type wedstriMd Eepalen tegen $J Styles om het ::(-.ampioensch­ap. :at voor type wedstriMd het zal worden is nog niet Eekend maar wel staat vast dat 1akamura voor de vierde keer het zal opnemen tegen $J Styles om het kampioensc­hap. 'it zal geEeuren tiMdens ‘Money in the Bank’ op

Muni in de $llstate $rena in &hicago.

7iMdens Smackdown /ive kwamen deze twee aartsrival­en tegen elkaar uit. 'e winnaar zou het type wedstriMd Eepalen en $J Styles was zo verzekerd dat hiM de overwinnin­g zou pakken. +iM gaf verder aan dat EiM ‘Money in the Bank’ hiM 1akamura voorgoed aan een kant zou zetten. 1akamura had een andere menig. Volgens hem zou hiM de wedstriMd winnen en de titel afpakken van $J Styles.

Beide worstelaar­s gaven alles en de overwinnin­g kon Eeide kanten opgaan. Vooral $J Styles kwam een paar keer heel dicht EiM maar 1akamura counterde dit. $J Styles had er genoeg van en ging voor de ‘)lying elEow’ maar 1akamura dook en de scheidsrec­hter werd EiMna geraakt. 'e scheidsrec­hter had ziMn gezicht gekeerd en 1akamura zag ziMn kans schoon. +iM wilde $J Styles in diens kruis slaan maar op dat moment keerde de scheidsrec­hter zich om. 1akamura zag dat en deed alsof $J Styles hem in ziMn kruis had geslagen. $J Styles proEeerde de scheidsrec­hter te overtuigen dat dit niet het geval was. 1akamura zag opnieuw ziMn kans schoon trapte in het gezicht van $J Styles en pakte de overwinnin­g. 1akamura maakte Eekend dat hiM op een later stadium het type wedstriMd Eekend zal maken.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname