Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

1978 - In ‘s-Hertogenbo­sch wordt de eerste glasbak van Nederland geplaatst.

2014 - In Laos komen 22 mensen om het leven als een vliegtuig neerstort in de rivier de Mekong. Onder hen de minister van Defensie Douangchay Phichit.

1945 - De Stichting van de Arbeid wordt opgericht, een overlegorg­aan tussen overheid, werkgevers en werknemers.

1995 - De nieuwe Franse president Jacques Chirac benoemt als eerste politieke daad Alain Juppé tot premier.

1630 - De Italiaanse astronoom Niccolò Zucchi ontdekt de wolkengord­els op de planeet Jupiter.

1979 - In Tennessee wordt de hoogste spanning ooit opgewekt: 3,215 * 108 volt. Hill Harper, geboren als Francis Harper (Iowa City, 17 mei 1966) is een Amerikaans­e acteur. Zijn ouders zijn Henry Harper, een psychiater, en Marilyn Hill, een van de eerste Afrikaans-Amerikaans­e anesthesio­loges in de Verenigde Staten. Harper kreeg een loopbaan bij zowel film als televisie vanaf 1993, waar hij werkte bij de serie

en zijn filmdebuut maakte met

Hij is vooral bekend door zijn rol als coroner-crimescene-investigat­or Sheldon Hawkes in de Amerikaans­e tvshow Harper had een relatie met Taraji P. Henson. Sasha Alexander, eigenlijk Suzana S Drobnjakov­ić (Los Angeles, 17 mei 1973) is een Amerikaans­e actrice. Ze speelde onder meer special agent Caitlin Todd in de serie In 2003 begon haar rol in als de ietwat conservati­eve special agent Caitlin ‘Kate’ Todd. Hierna had ze een kleine rol in Verder heeft Alexander ook nog een gastrol in de serie gespeeld als journalist die Joey (Matt Le Blanc) interviewt. Sinds 2010 speelt ze dr. Maura Isles in de serie Sasha is getrouwd en heeft twee kinderen.

 ??  ?? Sasha Alexander
Sasha Alexander
 ??  ?? Hill Harper
Hill Harper

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname