Times of Suriname

:enger weigerde 5eal 0adrid

-

VOETBAL - Arsqne :enger heeft gedurende zijn carriqre bij Arsenal meerdere aanbieding­en ontvangen en altijd afgewezen. 1aar eigen zeggen heeft hij 5eal 0adrid twee of drie keer geweigerd. 'e )ranse coach was de afgelopen jaar manager van The Gunners en maakte eerder dit jaar bekend dat hij vertrekt bij de club. Ook Barcelona, Bayern 0nchen en de Engelse voetbalbon­d hengelden tevergeefs naar zijn diensten. 0et name het weigeren van 5eal 0adrid deed hij met moeite.

Voorzitter )lorentino 3prez gooide in 00 een lijntje uit naar :enger. Omdat Arsenal destijds net was verhuisd naar het Emirates 6tadium, had de club beperkte financiële middelen en koos :enger ervoor om te blijven. ³Toen we het stadion bouwden vroegen de banken mij om voor vijf jaar te blijven´, wordt :enger geciteerd door de BeIN Sports. ³'e eerste keer dat ik weigerde was tijdens die vijf jaar en ik vond dat ik het toen niet kon maken. Ik zou daarmee mijn club verraden.´

³Ik denk dat ik 5eal 0adrid twee of drie keer afgewezen heb´, vervolgt de )ranse trainer. ³+et is een van de clubs waar ik als kleine jongen al van hield. 0aar ik voelde dat het destijds een heel gevoelige periode was voor Arsenal. -e voelt je altijd verleid om in te gaan op 5eal 0adrid, omdat ze mij de kans boden om de gehele club te controlere­n. 8iteindeli­jk weigerde ik een of twee keer. Ik was blij met waar ik was.´ (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname