Times of Suriname

Eerste Pani Phek, Tamasha Dekh-boottocht voor de deur

-

In verband met 145 jaar Hindostaan­se Immigratie zal er op 3 juni voor het eerst een

worden georganise­erd. Het zal tevens ook de lang verwachte muziekbatt­le zijn tussen de twee muziekform­aties

en

Volgens Jivi Malhoe, hoofd van de organisati­e en het brein achter is de show de juiste gelegenhei­d om de broedersch­ap in Suriname te tonen met een vriendelij­ke mu- ziek battle tussen twee grote groepen. Al jaren wordt gesproken over de zogenaamde ruzie tussen de twee bandjes en deze is de beste gelegenhei­d om te bewijzen dat er niets aan de hand is. Malhoe, zegt dat er op zich geen sprake is van ruzie, het zal gewoon een gezellige show worden. /os van en zal er zal de bekende dj Grazy Needle het publiek gezellig bezighoude­n met dansmuziek. De legendaris­che zanger Sjeshie Ramkhelawa­n is speciaal uit Nederland overgevlog­en voor dit moment. De boottocht zal na een dag worden om niet te vergeten. Vertrek is vanuit de SMS pier om 16.30 uur. Aan een ieder wordt gevraagd zich op tijd aan te melden. Kaarten zijn te verkrijgen bij Kavish Cultural House, Ram’s Cultural House en Sphin[ Shoarma Noord.

wordt uitgebrach­t in IMAXformaa­t. Dit nieuws werd aangekondi­gd door niemand minder dan acteur Aamir Khan.

“Het is mij een enorm genoegen om aan te kondigen dat mijn film Thugs of Hindostan wordt uitgebrach­t in IMAX-formaat. De film is een actie-avonturenf­ilm die uiterst geschikt is voor IMAX. Ik kijk uit naar de reacties op de film. En eerlijk gezegd wil ik het zelf ook zien”, aldus Aamir.

Thugs of Hindostan is overigens niet de eerste Indiase film dat in IMAX wordt uitgebrach­t. Eerder verschenen de films Dhoom:3, Bang Bang, Baahubali 2 en Padmaavat in IMAX. De 53-jarige noemt zijn eerste IMAX-ervaring magisch. Wij hopen hetzelfde effect te ervaren wanneer Thugs, met haar verbluffen­de verhaallij­n en prachtig camerawerk, in dit formaat verschijnt.

Thugs of Hindostan, met in de hoofdrolle­n Aamir Khan, Amitabh Bachchan, Fatima Sana Shaikh en Katrina Kaif, is geregissee­rd door Vijay Krishna Acharya en staat gepland voor een release op 7 november 2018. De film wordt geproducee­rd door Yash Raj Films.

(BizAsia/

Foto’s: Lifetwist / Ytimg)

 ??  ?? Tamasha
Eagles
Anything
Pani Phek, Dekh-boottocht
No Merxi.
Internatio­nal
The
The Eagles
No Merxi
MW (Foto: Jivi Malhoe)
(BizAsia/
Foto’s: Hamara Photos /Firstpost)
Tamasha Eagles Anything Pani Phek, Dekh-boottocht No Merxi. Internatio­nal The The Eagles No Merxi MW (Foto: Jivi Malhoe) (BizAsia/ Foto’s: Hamara Photos /Firstpost)
 ??  ?? Thugs of Hindustan
Thugs of Hindustan
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname