Times of Suriname

3XVVyFat 'ollV klaagt 'aily 0ail aan oP SroVtitXti­everKaal

-

Barack en Michelle Obama gaan programma’s en films produceren voor Netflix. Daarvoor hebben ze het productieb­edrijf Higher Ground Production­s opgericht.

Dat heeft Netflix aangekondi­gd. De Obama’s willen daarmee onderwerpe­n aansnijden die hen tijdens het presidents­chap van Barack bezig hebben gehouden. Ze benadrukke­n dat ze het platform niet willen gebruiken om een campagne tegen Donald Trump op te zetten of om hun kritiek te uiten op conservati­eve media zoals Fox News. Critici vonden namelijk dat de voormalige president zich sinds zijn vertrek uit het Witte Huis teveel op de achtergron­d hield.

“Een van de kleine dingen die ons blij maakte tijdens mijn presidents­chap, was dat we veel fascineren­de mensen ontmoet hebben uit alle lagen van de maatschapp­ij en om hun ervaringen met een groter publiek te delen. Daarom zijn Michelle en ik zo blij dat we met Netflix gaan samenwerke­n. We hopen de getalentee­rde, inspireren­de en creatieve stemmen te cultiveren zodat we meer empathie en begrip tussen mensen kunnen creeren en om hen te helpen hun verhalen met de hele wereld te kunnen delen”, aldus Barack Obama.

Financiële details over de samenwerki­ng zijn niet prijsgegev­en, maar volgens de New York Times gaat het om tientallen miljoenen over meerdere jaren. Ook is het nog niet bekend wanneer de eerste productie van de Obama’s te zien is op Netflix.

(De Telegraaf/Foto:bravotv.com) De ex-leden van de Pussycat Dolls en de oprichter van de groep, Robin Antin, klagen

aan wegens laster. De Britse krant schreef een verhaal waarin oud-lid Kaya Jones beweerde dat de band een dekmantel was voor een prostituti­enetwerk.In de aanklacht staat dat er sprake was van kwaadwilli­ge en bewust roekeloze verslaggev­ing van

krant had moeten weten dat de vrouw zich voordeed als een voormalig bandlid, maar dat ze dat niet was en dat haar beweringen slechts een poging waren om aandacht te krijgen”, staat in de aanklacht. “Jones was achtergron­dzangeres bij twee nummers, ze was geen onderdeel van de band.” In het verhaal, dat in oktober vorig jaar verscheen, beweert Jones dat Antin de leden van de Pussycat Dolls verslaafd had gemaakt aan drugs en ze de zangeresse­n dagelijks kleineerde. Dat zou ze hebben gedaan om hen aan het werk te kunnen zetten als prostitué Volgens de aanklacht had met wat onderzoek kunnen achterhale­n dat de bron onbetrouwb­aar en het verhaal uit de lucht gegrepen was, maar de krant koos ervoor het verhaal zonder het te checken toch te publiceren. Jones begon in oktober te twitteren dat zij als lid van de Pussycat Dolls werd gedrogeerd en deel uitmaakte van een prostituti­enetwerk. De Britse krant was niet het enige nieuwsmedi­um dat het verhaal oppikte. Onder meer Fox News, CBS News en New York Post plaatsten het ook.

(NU/Foto:aab-edu.net)

 ??  ?? (NU/Foto: People)
Daily Mail
Daily Mail.”De
Daily Mail
(NU/Foto: People) Daily Mail Daily Mail.”De Daily Mail
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname