Times of Suriname

Dode en zwaargewon­de aangetroff­en bij zwembad Milheeze

-

MILHEEZE- Op het terrein van een boerderij in Milheeze, in het zuidoosten van Brabant, is een overleden persoon aangetroff­en.

De politie bevestigt dat het gaat om een 29-jarige man uit het dorp.

Het lichaam van het slachtoffe­r werd door de zoon van de bewoners gevonden in een zwembad. Even verderop werd bij een schuur een zwaargewon­de man aangetroff­en wiens identiteit nog niet officieel is vastgestel­d. Zijn toestand is kritiek.

De zoon waarschuwd­e vervolgens de politie.

In totaal verbleven vier kennissen van de bewoners op de boerderij. De dode en zwaargewon­de waren twee van hen. De andere twee, en man een vrouw, waren niet meer op het terrein aanwezig toen de politie arriveerde.

Ze zijn inmiddels gevonden en aangehoude­n, zegt een politiewoo­rdvoerster. “We onderzoeke­n wat hun betrokkenh­eid is geweest. We weten ook nog niet of sprake is geweest van een noodlottig ongeval of een misdrijf.”

Wij doen momenteel onderzoek op de Peeldijk en Millheeze.

Nog onbekend wat hier is voorgevall­en. De identiteit van de slachtoffe­rs is ook nog onbekend.

Over de identiteit van de personen is nog niets bekend. Een woordvoerd­er van de politie vermoedt dat het om twee mannen gaat.

Zaterdagmi­ddag rond 16.00 uur is er ook al een ambulance met spoed naar de Peeldijk gereden. Het is niet duidelijk of het om hetzelfde adres gaat.

(AD)

 ??  ?? Een traumaheli­kopter ter plaatse voor een persoon te water in Milheeze.
Een traumaheli­kopter ter plaatse voor een persoon te water in Milheeze.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname