Times of Suriname

3URPRWLH GLFKWHUELM YRRU )ODPLQJR

-

92(7B$L ± Met drie overwinnin­gen op ]ak kan de promotie van )lamingo, semikampio­en van de Lelydorp Sport Bond, naar de tweede divisie niet meer misgaan. 9riMdag in het (miel Brielstadi­on won het team van Real Meursie, kampioen van de 3ara Sport Bond, in de finalerond­e van het Lidbondent­oernooi met 4-1. )lamingo staat aan kop met negen punten in poule L, terwiMl Real Meursie bliMIt steken op een punt.

)lamingo startte de wedstriMd goed en domineerde. 9ooral het middenveld werd beheerst door de semikampio­en van de Lelydorp Sport Bond. 'ion 3auMali van )lamingo was Real Meursi een doorn in het oog, terwiMl de Meugdige Melito Brewster op de flank de verdediger­s van de kampioen van 3ara Sport Bond te slim aI was. +et duurde daarom ook niet lang voordat )lamingo een ruime voorsprong nam - . Brewster en 3auMali scoorden.

Real Meursie probeerde via lange ballen achter het middenveld te komen en dat lukte in de beginIase. ,n de

ste minuut maakte Romiel Koedemoeso­e de achterstan­d kleiner -1. )lamingo paste weer ]iMn spel aan en Real Meusie kon geen schade meer aanrichten. ,n de resterende minuten kregen beide teams kansen, maar tot doelpunten kwamen ]e niet.

Real Meursie begon de tweede helIt beter, maar een schot van Koedemoeso­e kwam tegen de deklat. 'e aanval verplaatst­e ]ich naar de andere kant en doelman Chinelo Bunwaree van Real Meursie blunderde. +iM liet het leder los en +rislo Bostdorp was er als de kippen biM -1. 1iet lang daarna kreeg )lamingo een penalty. Revelino 3iTue haalde Bostdorp naar de grond. 'e scheidsrec­hter wees naar de witte stip, maar de in]et van Brewster werd gestopt door doelman Bunwaree. ,n de 6 ste minuut ver]ekerde Bostdorp dat )lamingo de drie punten thuis ]ou houden, toen hiM voor de tweede keer scoorde.