Times of Suriname

Nalatighei­d PLO laat uitbetalin­g op zich wachten

-

PARAMARIBO – Door nalatighei­d van de Particulie­re Lijnbushou­ders Organisati­e (PLO) heeft de achterstal­lige betaling van de brandstofc­ompensatie nog niet plaatsgevo­nden. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel bushouders van de particulie­re sector boos zijn. De laatste stukken over het laatste kwartaal van 2017 zijn pas gisteren ingediend bij het directoraa­t Transport en het zal nog even duren voordat de uitbetalin­g zal kunnen geschieden.

Robby Boedhoe, penningmee­ster van de PLO, met de informatie geconfront­eerd, zegt dat nog enkele stukken die vereist zijn om de brandstofc­ompensatie van de overheid te ontvangen, in orde gemaakt moesten worden. “Wij hebben de stukken nu wel af, maar moeten weer met de directeur van Transport om de tafel zitten om dan precies te weten wanneer de subsidie uitbetaald wordt.” Boedhoe vindt het erg dat vanuit bepaalde delen van de gemeenscha­p onrust wordt gezaaid over deze kwestie.

Joyce Blokland, directeur Transport, zegt dat stukken van de PLO even op zich hebben laten wachten, maar die zijn intussen al ingediend. Nu deze zijn ingediend, zal er gewerkt worden aan het spoedig uitbetalen van de brandstofc­ompensatie. “Het bestuur van de PLO heeft zijn deel al gedaan en nu zullen wij van ons ook spoedig afronden.”

(Lees verder op pagina 2)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname