Times of Suriname

'H 9ULM EHYHVWLJW WUDQVIHU QDDU ,QWHUQD]LRQDOH

-

92(7%AL - 6tefan de 9rij heeft tegenover onder meer het Algemeen Dagblad en De Telegraaf bevestigd dat hij zijn loopbaan vervolgt bij Internazio­nale. 'e 26-jarige verdediger komt transfervr­ij over van Lazio en heeft in Milaan reeds een vijfjarig contract onderteken­d. 'e transfer van 'e 9rij naar Internazio­nale hing al een tijdje in de lucht.

³Ik heb voor vijf jaar getekend. Ik heb er veel zin in. +et sportieve traject van Internazio­nale sprak me het meest aan´ zegt 'e 9rij tegenover De Telegraaf. +et was al een tijdje duidelijk dat de verdediger zijn aflopende contract bij Lazio niet ging verlengen. 9erschille­nde (uropese topclubs waaronder Manchester 8nited Liverpool en -uventus werden gelinkt aan 'e 9rij maar het was nu al een tijdje duidelijk dat hij naar i 1erazzurri zou gaan verkassen.

3iero Ausilio technisch directeur bij Internazio­nale had al laten doorscheme­ren dat 'e 9rij vanaf volgend seizoen in het blauwzwart zou spelen. ³Iedereen weet waar 'e 9rij volgend seizoen speelt. :ij hebben altijd respect gehad voor hem voor Lazio en voor onze eigen spelers. +ij heeft zich nooit ingehouden in wedstrijde­n van Lazio en hij zal zo blijven spelen. +ij is profession­eel net als wij en Lazio.´ 2p de slotdag van de 6erie A stelde Internazio­nale mede door geschutter van 'e 9rij een Champions Leaguetick­et veilig door een zege op Lazio.

'e 9rij heeft nu dus ook zelf bevestigd dat hij zijn loopbaan bij Internazio­nale vervolgt. Lazio nam de 2ranjeinte­rnational in 201 voor zeven miljoen euro over van )e\enoord maar kon afgelopen jaar geen overeenste­mming bereiken over een nieuw contract. 'e 9rij speelde totaal 11 wedstrijde­n in het shirt van de 5omeinen waarin hij voor 10 doelpunten en assists zorgde. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname