Times of Suriname

']HNR ZDV QLHW NODDU YRRU HHQ WUDQVIHU

-

92(7%AL - (din 'zeko is nadat hij eerst een seizoen door Manchester Cit\ werd verhuurd en in 2016 definitief de overstap maakte naar A6 5oma alweer drie jaar actief in de 6erie A en de %osniër lijkt zich op zijn plek te voelen in Italië. +et had echter weinig gescheeld of de 2-jarige spits was al veel eerder aan de slag gegaan in de Italiaanse competitie aangezien hij negen jaar geleden dicht bij een overstap naar AC Milan was.

³7oen ik nog bij =eljeznicar speelde droomde ik ervan om ooit voor AC Milan uit te mogen komen. 1adat ik kampioen werd met 9fL :olfsburg was ik erg dicht bij een overstap naar Milan maar de 'uitsers wilden mij niet laten gaan. Gelukkig verliep mijn carriqre daarna ook nog goed en ik ben nu erg gelukkig bij A6 5oma´ blikt hij terug in gesprek met Face TV.

'zeko leek afgelopen winter dicht bij een vertrek bij i Gialloross­i aangezien Chelsea hem weer terug wilde halen naar de 3remier League. 'e aanvaller besloot uiteindeli­jk toch af te zien van een transfer ³1a mijn tijd bij Manchester Cit\ voelde ik dat ik er nog niet klaar voor was om naar Chelsea te gaan daarom besloot ik om bij 5oma te blijven.´

³+et was een ingewikkel­de periode waarin er veel onware dingen zijn gezegd. (r ging op dat moment veel door mijn hoofd en ik had niet precies door wat er eigenlijk allemaal gebeurde´ gaat 'zeko die verder weinig los wil laten over zijn toekomst verder. ³Ik wil nu gewoon deze twee interlands met %osnië spelen en daarna zien we wel. Ik lig ook nog twee jaar vast dus je zou het eigenlijk ook aan 5oma moeten vragen.´ (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname