Times of Suriname

0HVVL ZLO SULMV PHW $UJHQWLQLs

-

92(7%AL - 2p de overvolle erelijst van Lionel Messi mist voorlopig nog een prijs met de nationale ploeg van Argentinië. 'e aanvaller was er een aantal keer dichtbij en is er daarom op gebrand om het eremetaal te veroveren op het :.. ³(en prijs winnen met Argentinië zou uniek zijn´ zegt Messi in gesprek met het Argentijns­e televisiek­anaal El Trece.

³Ik zou een titel met %arcelona inruilen voor een prijs met Argentinië´ stelt Messi. Argentinië neemt het in de groepsfase van het :. op tegen I-sland .roatië en 1igeria. ³Ik heb vertrouwen in deze spelersgro­ep we werken erg goed samen. :e hebben spelers met veel kwaliteit en ervaring. Alleen moeten we nu niet gaan roepen µ:e worden wereldkamp­ioen omdat we de beste zijn.¶ 'at is niet reëel.´ ³I-sland heeft op het laatste (. laten zien dat het een moeilijk te kloppen ploeg is. .roatië heeft een heel sterk middenveld dat net iets minder is dan dat van 6panje. 1igeria is ook een ploeg die het ons altijd moeilijk maakt´ vervolgt de aanvaller van %arcelona. Messi benadrukt dat hij voor geen enkele andere club in (uropa dan %aroa zal spelen. +ij laat zich lovend uit over -avier Mascherano die sinds januari bij +ebei China )ortune speelt.

³+ij heeft nog hetzelfde niveau en geeft nog altijd het uiterste. 2p de training gooit hij zich voor iedere bal´ zegt Messi over zijn voormalige ploeggenoo­t bij %arcelona. 'e Argentijn zag onlangs ook Andrps Iniesta vertrekken. ³Ik ga hem heel erg missen hij laat een waanzinnig groot gat achter.´ (VI)

 ??  ?? Bondscoach Joachim Löw heeft geen problemen met Sandro Wagner. (Foto: VI)
Bondscoach Joachim Löw heeft geen problemen met Sandro Wagner. (Foto: VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname