Times of Suriname

%LQWDQJ /DLU EOLMIW KHW JRHG GRHQ

-

92(7%$L - %intang Lair kampioen van de 0eerzorg 6port %ond bliMft het goed doen in de finalerond­e van het Lidbondent­oernooi van de 6urinaamse 9oetbal %ond. =ondagmidda­g won de kampioen van 0eerzorg met van ,nter %ose semikampio­en van de 3ara 6port %ond in het 0eerzorgst­adion. 'oor deze zege staat %intang Lair in poule K aan kop met zes punten uit twee duels ,nter %ose bliMft steken op nul punten.

%intang Lair begon dit toernooi heel goed en won ziMn eerste partiM met - van -unior kampioen van de Lelydorp 6port %ond. ,nter %ose verloor ziMn eerste wedstriMd met - van 5eal 6aramacca kampioen van 6aramacca. 3romotie liMkt heel ver weg voor het team uit 3ara.

'e groepswinn­aars van poule K en poule L zullen in de finale van dit toernooi striMden om het kampioensc­hap. 'e kampioen en semikampio­en zullen promoveren naar de tweede divisie en ook de twee beste nummers twee promoveren naar de tweede divisie. 9erder wist )& &oronie met - te winnen van 5eal 6aramacca en 5eal 0oengo 7apoe was met - te sterk voor ,nter %oskamp.

Poule K

. %intang Lair . 5eal 6aramacca . -unior

. )& &oronie . ,nter %ose

Poule L

. )lamingo

. 5eal 0oengo 7apoe . ,nter %oskamp

. 'e 6ter

. 5eal 0eurcie

- - - - -

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname