Times of Suriname

,FDUGL ]RX PHHU NRVWHQ

-

92(7%$L - 0auro ,cardi kan zich deze zomer niet in de kiMker spelen biM (uropese grootmacht­en als $rgentinis acteert op het :K aangezien bondscoach -orge 6ampaoli de aanvaller van ,nternazion­ale heeft gepasseerd. 7och liMkt een vertrek uit het *iuseppe 0eazza allesbehal­ve uitgeslote­n aangezien de spits indruk maakt in ,talis en een relatief lage afkoopclau­sule heeft.

,n het contract van de $rgentiMn is een clausule vastgelegd waarbiM clubs buiten ,talis µslechts¶ milMoen euro hoeven te betalen om de aanvaller over te nemen. 'e buitenland­se topclubs moeten dan in de eerste twee weken van Muli toeslaan aangezien de clausule alleen voor die periode geldt. ,cardi en ,nter gaan binnenkort om de tafel om te praten over een vernieuwd contract.

(rick 7hohir president van de ,taliaanse topclub verwacht niet dat ,cardi gaat overstappe­n naar gewnteress­eerde clubs als 0anchester 8nited en 5eal 0adrid. ³,cardi heeft een ontsnappin­gsclausule van

milMoen euro. (lke club die erover nadenkt om het bedrag op tafel te leggen moet eerst met de mensen van ,nter praten´ aldus 7hohir tegenover TopSkor.

2ok -uventus wordt gelinkt aan ,cardi maar 7hohir verzekert dat een overstap naar la 9ecchia 6ignora uitgeslote­n is ³,n ,talis zou hiM veel meer kosten dan milMoen euro. +iM zou dan of zelfs milMoen euro moeten kosten. 0omenteel is de hoogte van ziMn clausule nog

milMoen. 'at het omhoog moet naar milMoen is nog niet overeengek­omen met de speler´ besluit de sportbestu­urder. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname