Times of Suriname

IMT blijft winnen

-

92ET%A/ - Met nog vier wedstrijde­n te gaan heeft titelverde­diger Inter Moengo TaSoe IMT nog alle kans om het kamSioensc­haS te Srolongere­n in de eerste divisie van de Surinaamse 9oetbal %ond. =ondag in het 5onnie %runswijkst­adion werd :alking %oyz &omSany :%& verslagen met 3-2, na een - ruststand. IMT heeft nu 3 Sunten, terwijl :%& blijft steken oS 3 . IMT begon de wedstrijd goed en oSende ook de score in de elfde minuut via Kareem Kwasie: - . IMT bleef goed sSelen, maar kon de kansen niet in doelSunten omzetten. :%& Srobeerde de schade beSerkt te houden, maar kreeg in de 2 ste minuut een domSer te verwerken. SSits Giovanni 'renthe kreeg de rode kaart en :%& moest verder met tien man. 'it was een aderlating voor :%&, aangezien de sSits tot nog nu toe goed is voor elf doelSunten. 'esondanks kwam :%& naast de kamSioen van vorig jaar, toen Guno Kwassie met een schot doelman 2brendo Huiswoud verschalkt­e: - . IMT begon ook de tweede helft goed en nam in de 2ste minuut weer een voorsSrong. Kareem Kwasie scoorde weer: 2- . 'it was het dertiende treffer van Kwasie in dit seizoen. :%& toonde karakter en vocht terug. In de

ste minuut was het )urgill 2ng A )at die Sloegen weer oS gelijke hoogte bracht: 2-2. Hij koSte het leder achter Huiswoud. 'e wedstrijd leek gelijk te gaan eindigen, maar de kleine 5omeo Kastiel zorgde in de 3ste minuut voor de winnende treffer van IMT: 3-2.