Times of Suriname

Kylie Minogue viert 50e verjaardag met naaktfoto

-

Kylie Minogue leefde er op sociale media al dagen naartoe, maar vandaag is het zover: de Australisc­he zangeres is 50 jaar. Kylie luidde klokslag twaalf uur in haar woonplaats Londen haar verjaardag in op Instagram: “Een nieuw decennium begint”, schreef de popster enthousias­t.

“Ik ben dankbaar voor alle mogelijkhe­den die ik heb gekregen in mijn leven”, liet de zangeres ook weten in haar verjaardag­spost, waarin ze naakt met een gitaar poseert. De vijf dagen voor haar verjaardag deelde ze iedere dag fotoherinn­eringen van een decennium. Dat begon met een foto “in de voorkamer gemaakt door ome Noel” uit haar kindertijd en eindigde met de afgelopen tien jaar, waarin ze onder meer een koninklijk­e onderschei­ding kreeg.

In een losse post stond Kylie ook stil bij de periode waarin ze borstkanke­r had. Daarbij deelde ze een link naar een donatiepag­ina voor een organisati­e die ze steunt. “Mocht je iets willen doen voor mijn verjaardag, dan is dit een idee”, aldus de zangeres.

Kylie brak op haar 18e door met haar rol als Charlene in de Australisc­he soapserie Neighbours. Haar personage trouwde in de show met Scott, een rol van Jason Donovan, met wie ze later de hit Especially for You opnam.

(De Telegraaf/

Foto:Stalk Celebs)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname