Times of Suriname

Derde dochter hielp Dwayne Johnson bij rol

-

Toen de komst van zijn derde dochter werd aangekondi­gd, viel voor acteur Dwayne Johnson alles op zijn plek en kon hij zijn rol in de film Skyscraper optimaal acteren.

In de film zet een oorlogsvet­eraan zich in om zijn gezin te beschermen, dat opgesloten zit in een wolkenkrab­ber die vlam heeft gevat. Dwayne Johnson, die de oorlogsvet­eraan speelt, had weinig verbeeldin­g nodig om zich in te leven in zijn rol. “Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, het komt er allemaal op neer om je kindjes en degenen van wie je houdt te beschermen tegen wat hen wil schaden. Gut instinct.”

Daarom viel alles op zijn plek toen de acteur vlak voor de opnames van Skycraper - die op 12 juli in Nederland uitkomt - te horen kreeg dat zijn vrouw weer een kindje verwachtte. “Net toen ik dacht dat ik me zowel mentaal als fysiek optimaal had voorbereid op mijn rol als een geamputeer­de, hoorde ik een week voor de opnames dat ik mijn derde dochter kreeg. Dat moment viel alles op zijn plaats, mijn focus en mijn doel.”

Eind april werd zijn derde dochter Tania Gia geboren. Dwayne Johnson ‘The Rock’ en zijn Lauren kregen dochter Jasmine Lia in 2015. Met zijn ex-vrouw Dany Garcia heeft de acteur een 16-jarige dochter, Simone Alexandra.

De acteur heeft ook nog een advies voor wie nog geen kinderen heeft. “Blijf oefenen. Geloof me, ik ben de meester van ’het oefenen’ en dat is het leuke deel, lol.” (De Telegraaf/Foto:Popsugar)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname