Times of Suriname

'H %RHU JHORRIW QLHWV YDQ YHUKDDO .OXLYHUW

-

92(7%$/ -ustin .luivert is op Zeg naar $6 5oma en Keeft volgens diverse ,taliaanse media een per soonlijk akkoord bereikt met de club van onder anderen .evin 6trootman en 5ick .arsdorp 5onald de %oer vindt Ket prima dat de aanval ler van $ja[ ]icK aan Ket ori enteren is maar gelooft niets van Ket verKaal dat .luivert begaan is met de gang van ]aken in $msterdam 'e irritatie ]it bij de oud voetballer vooral bij Ket in tervieZ dat de jongeling gaf aan de Volkskrant: ³Het ging mij om de insteek van dat verKaal 'at Kij ]icK druk maakte om de trainersZi­ssels en over Zat er op bestuurlij­k niveau gebeurde µ/ik mijn reet man ¶ 9oetballer­s ko men ¶s ocKtends aan gaan trainen en ]e ]ijn Zeer Zeg´ aldus 'e %oer bij Evers Staat Op. ³,k ]eg dan gecKargeer­d µ=e kijken geZoon Zelk meisje ]e kunnen scoren ,k ben ook jong geZeest -e maakt je Ke lemaal niet druk over Zat er op bestuurlij­k niveau gebeurt Het is allemaal ingefluis terd Hou op $ls $ja[ geld aan je Zilt verdienen dat is tocK normaal" :ant anders loop je gratis de deur uit en dan ]egt iedereen ³,s $ja[ Zel goed bij ]ijn Koofd"´ 'e %oer vindt dat .luivert µeen geZeldig talent en een scKat van een jongen¶ de]e argumenten gebruikt om een breuk te forceren ³$ls je Ket verKaal leest dan denk je dat ben jij Kelemaal niet -ustin ,edereen scKreeuZt moord en brand vanZege 0ino 5aiola ]aakZaarnem­er red maar ik ]ou als speler 5aiola ook Zillen Kebben (en geZelde naar Kij doet ]ijn vak perfect 0aar is Ket goed voor die jongen"´ (VP)

 ??  ?? Ronald de Boer vindt het prima dat Justin Kluivert (l) de aanvaller van Ajax, zich aan het oriënteren is, maar gelooft niets in het verhaal dat Kluivert begaan is met de gang van zaken in Amsterdam. (Foto: Goal)
Ronald de Boer vindt het prima dat Justin Kluivert (l) de aanvaller van Ajax, zich aan het oriënteren is, maar gelooft niets in het verhaal dat Kluivert begaan is met de gang van zaken in Amsterdam. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname