Times of Suriname

:B& gaat niemand onderschat­ten

-

VOETBAL – “Wij gaan niemand onderschat­ten en zullen voor de drie punten gaan”, zegt trainer Jimmy Hoepel van Walking Boyz Company (WBC). Het team speelt zaterdag in het Essedstadi­on tegen hekkenslui­ter Nishan’42. De wedstrijd staat geprogramm­eerd voor 16.30 uur.

Hoepel geeft aan dat niemand onderschat zal worden, ook al staat Nishan’42 onderaan de ranglijst. Het team zal alles doen om de drie punten te pakken, vooral na de nederlaag tegen Inter Moengo Tapoe vorige week. De oefenmeest­er zegt dat de jongens gedemotive­erd waren na de ontmoeting, omdat hen een gewonnen wedstrijd is ontnomen door de scheidsrec­hters. Hij geeft aan dat de scheidsrec­hter een gaaf doelpunt heeft afgekeurd en dit heeft gemaakt dat de jongens in een dip raakten. De trainer heeft er alles gedaan om de jongens eruit te halen en daarom voorziet hij op de drie punten tegen Nishan’42.

Hoepel geeft verder aan, dat het team kampt met enkele schorsinge­n. De grote afwezige zal niemand anders zijn dan de clubtopsco­order Giovanni Drenthe, die goed is voor elf doelpunten. Hoepel zegt dat de selectie over an- dere spelers beschikt die de doelpunten kunnen maken. WBC staat op de vijfde plaats met 38 punten uit 21 wedstrijde­n. Hoepel zegt dat hij niet kan kijken in de toekomst en daarom niet kan aangeven of een top drie haalbaar is of niet. Bij Nishan’42 gaat alles de verkeerde kant op. Het team heeft al negen wedstrijde­n op rij verloren en wil deze negatieve reeks beëindigen. Verder heeft het team iets goed te maken met WBC. In de eerste ronde won WBC de ontmoeting met 2-0. De hekkenslui­ter heeft uit twintig wedstrijde­n slechts vijf punten kunnen vergaren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname