Times of Suriname

First Lady Melania bij besloten bijeenkoms­t in Witte Huis

-

VS - First Lady Melania Trump is voor het eerst sinds 24 dagen weer bij een officiële plechtighe­id aanwezig geweest. Ze woonde een bijeenkoms­t bij met families van omgekomen militairen in de East Room van het Witte Huis.

De bijeenkoms­t was uit respect voor de families privé en dus niet toegankeli­jk voor de pers. Er zijn geen foto’s of video-opnames gemaakt. Volgens een aanwezige grapte president Donald Trump over het feit dat de media aan het speculeren waren dat Melania de president verlaten zou hebben, ‘terwijl ze gewoon op de eerste rij zit’. Een beetje ongepast, schreef CNN, aangezien de aanwezigen allemaal een dierbare hadden verloren. Op 10 mei werd Melania voor het laatst in het openbaar gezien. Kort daarna onderging ze een nieroperat­ie. Na vijf dagen in het ziekenhuis, keerde ze terug naar het Witte Huis waarna er geen glimp meer van haar werd vernomen.

Afgelopen weekeinde ging ze evenmin mee met de rest van de familie naar Camp David, het buitenverb­lijf van de Amerikaans­e president. Hoe langer de publieke afwezighei­d van Melania duurde, hoe wilder de geruchten. Zo wordt gespeculee­rd dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan of terug naar New York zou zijn verhuisd.

Afgelopen woensdag probeerde ze via haar officiële Twitter-account de geruchten de kop in te drukken. “Ik ben hier in het Witte Huis met mijn gezin, ik voel me goed en werk hard voor kinderen en het Amerikaans­e volk.”

(AD)

 ??  ?? Melania Trump.
Melania Trump.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname