Times of Suriname

6WURRWPDQ ]LHW $MD[ GXR JUDDJ NRPHQ

-

92E7%AL - +akim =iyech en -ustin .luivert lijken allebei op weg naar de uitgang bij Aja[ en AS 5oma is voor beide spelers een gegadigde. Als de twee Ajacieden inderdaad naar de ,taliaanse hoofdstad verhuizen, zullen zij volgend seizoen samenspele­n met .evin Strootman. De 2ranje-internatio­nal weet niet precies wat er waar is van alle geruchten, maar gaat ervan uit dat de twee een versterkin­g zullen vormen als het inderdaad van een transfer komt.

³,k weet niet hoe dat verder gaat, je hoort veel in de media, maar ik heb daar met niemand van de club over gesproken. :e zullen zien, het zijn welkome versterkin­gen, spelers met veel kwaliteite­n. ,k zal ze met open armen ontvangen als ze hierheen komen´, vertelde hij na de in een 1-1 gelijkspel gesindigde interland tussen het 1ederlands elftal en ,talis voor de camera¶s van 9oetbal ,nside.

Strootman maakte zelf vijf jaar geleden met zijn transfer van 3S9 naar i *iallorossi de overstap van de Eredivisie naar de Serie A en weet wat er gevraagd wordt op de ,taliaanse velden ³2f ze zich moeiteloos kunnen aanpassen" =e zullen er hard voor moeten werken, wat ik hoor van de jongens van Aja[ zijn het ook spelers die allebei hard werken. Dat is de basis en dat is ook wat nodig is.´ Strootman denkt dat zowel =iyech als .luivert de voetballen­de capaciteit­en hebben om een meerwaarde te vormen voor de verliezend­e halvefinal­ist van het afgelopen seizoen van de Champions League ³Dat ze heel veel kwaliteite­n hebben is logisch, anders meldt een club als 5oma zich ook niet. 2nze technisch directeur (Monchi, red.) weet wat we nodig hebben, we zullen zien of het rond komt.´ (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname