Times of Suriname

0DQp SHUVRRQOLM­N URQG PHW 5HDO

-

92E7%AL - Sadio Mané staat in de nadrukkeli­jke belangstel­ling van 5eal Madrid, zo melden France Football en Foot Mercato. De overgang van Liverpool naar de Spaanse hoofdstad was naar verluidt bijna in kannen en kruiken, toen =inédine =idane zijn vertrek bij 5eal aankondigd­e. +et bericht van de trainer heeft naar verluidt voor een terugslag gezorgd bij de eventuele overgang.

Mané stond al tijden hoog op het verlanglij­stje van 5eal, zo klinkt het. 9oorzitter )lorentino 3érez constateer­de dat 5eal in LaLiga ver achterop raakte bij %arcelona, waardoor de sportbestu­urder het noodzakeli­jk achtte om de selectie van een kwaliteits­impuls te voorzien. Mané was het eerste transferdo­elwit, nog voor namen als +arry .ane, David de *ea, Eden +azard of Mohamed Salah.

+et goede optreden van Mané tijdens de Champions League-finale (3-1), waarin de Senegalees scoorde, heeft de interesse van 5eal verder aangewakke­rd. De contacten tussen 5eal en de aanvaller zijn gewntensiv­eerd, net als de gesprekken met Liverpool. Mané zou al persoonlij­k rond zijn met 5eal, maar het vertrek van =idane kan roet in het eten gooien. Alles zou nu afhangen van de opvolger van de )ransman.

1iet alleen de vervanger van =idane in het Santiago %ernabéu kan een transfer nog dwarsbomen. 2ok de houding van Liverpool aangaande een transfer van de aanvaller kan nog een struikelbl­ok vormen. France Football meldt namelijk dat Liverpool zich nog moet uitspreken over een eventuele transfer. 2ver de hoogte van de transferso­m wordt overigens niets gemeld.

(VP)

 ??  ?? Sadio Mané staat in de nadrukkeli­jke belangstel­ling van Real Madrid, zo melden France Football en Foot Mercato. (Foto: Nusport)
Sadio Mané staat in de nadrukkeli­jke belangstel­ling van Real Madrid, zo melden France Football en Foot Mercato. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname