Times of Suriname

0DQ &LW\ YHUZDFKW ODQJ XLWJHVSRQQ­HQ WUDQVIHUVR­DS

-

92E7%AL - Manchester City werd afgelopen seizoen met overmacht kampioen van Engeland, maar -osep *uardiola is nog niet helemaal tevreden over zijn selectie. De Spaanse trainer heeft zijn zinnen gezet op de komst van -orginho en 1apoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis liet onlangs al weten een bod van vijftig miljoen uit Manchester naast zich neer te hebben gelegd.

7he Citizens laten het daar echter niet bij zitten, zo laat lid van de raad van bestuur Alberto *alassi weten aan Sky Italia ³+ij is een van de spelers die wij goed vinden, dat hebben we nooit verborgen gehouden. De Laurentiis weet echter wat zijn spelers waard zijn en hij is erg goed in het onderhande­len´, legt hij uit. ³:ij zijn een eerlijke club, we zullen niet tegen de wensen van een andere club ingaan of een speler benaderen zonder dat we eerst een akkoord hebben bereikt met de club. Een ding is zeker als het tot een akkoord komt, zal het voor beide clubs een passende deal zijn. 3ersoonlij­k geloof ik dat als het lukt, het pas een paar uur voor de transferde­adline rond zal komen. ,n een :.jaar verloopt zo een laatste dag toch altijd al anders dan normaal.´

-orginho speelt sinds 1 voor 1apoli en de geboren %raziliaan werkte zich in het shirt van 3artenopei ook op, tot de status van ,taliaans internatio­nal. =ijn zaakwaarne­mer -omo Santos liet onlangs al weten dat zijn clisnt wel toe is aan een nieuwe uitdaging ³Als 1apoli een akkoord bereikt met Manchester City, zullen wij alles ta[eren. Een mogelijkhe­id om bij City aan de slag te gaan zou natuurlijk welkom zijn, een kans die we niet kunnen laten schieten. +un trainer hoort bij de besten van Europa.´ (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname