Times of Suriname

GGHJDDUG ZRUGW YDQ ZHUHOGNODV­VH

-

92E7%AL - 1a anderhalf jaar bij sc +eerenveen keert Martin gdegaard komende zomer terug bij 5eal Madrid. 9olgens Lars Lagerblck, bondscoach van 1oorwegen, gaat de negentienj­arige middenveld­er zich ontwikkele­n tot een speler van wereldklas­se. ³+ij doet het steeds beter´, zegt de -jarige oefenmeest­er in gesprek met Goal. ³+ij heeft heel veel potentie en is een van de meest technisch begaafde spelers die ik ooit heb gezien. Met meer ervaring kan hij uitgroeien tot een speler van wereldklas­se´, zegt Lagerblck, die gdegaard bij de nationale ploeg van 1oorwegen onder zijn hoede heeft. De 1oren wonnen zaterdag zonder gdegaard met -3 van ,-sland. De middenveld­er moest het slot van het seizoen aan zich voorbij laten laan wegens een gebroken middenvoet­sbeentje.

³+et is moeilijk te zeggen waar hij moet spelen. +et is altijd belangrijk om aan spelen toe te kunnen komen, in het bijzonder voor jonge spelers´, vervolgt de bondscoach van 1oorwegen. ³Maar als 5eal Madrid hem terughaalt en speeltijd geeft, is dat natuurlijk ook goed. +et is een dilemma, een moeilijk beslissing. De speler moet altijd zelf de beslissing nemen. Als ze mij om advies vragen, zeg ik altijd dat ze voor een realistisc­he keuze moeten gaan. Maar deze beslissing moet Martin zelf nemen.´

³+ij is nog jong. ,n de basiself van 5eal komen is natuurlijk lastig, ook omdat hij pas negentien is. +ij heeft daardoor nog wel veel tijd´, stelt Lagerblck, die komende zomer niet van de partij zal zijn op het :.. ³+et is moeilijk te voorspelle­n wie dit toernooi gaat winnen. Er zijn veel teams met dezelfde kwaliteite­n en talent. )rankrijk is een van die ploegen en zij hebben zeker de kans om het :. te winnen.´ (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname