Times of Suriname

:HUNOR]H MDULJH GLH ZHLJHUGH RXGHUOLMN KXLV WH YHUODWHQ QX WRFK YHUWURNNHQ« QDDU $LUEQE

-

0ichael Rotondo 30 de werkloze Amerikaan die door zijn ouders voor de rechter werd gesleept omdat hij weigerde op eigen benen te staan heeft nu toch zijn ouderlijke huis verlaten. +ij moest dat van de rechter µbinnen een redelijke termijn¶ doen. 9lak voor het weekend reed hij een laatste keer de oprit van zijn ouders af richting een woning die verhuurd wordt via Airbnb. (en neef van Rotondo die een truck heeft hielp donderdag zijn spullen in te pakken en naar een opslagruim­te te brengen. +ij sliep daarna nog een laatste keer thuis waarna hij vertrok. 'aarmee kwam een einde aan een periode van acht jaar waarin hij gratis bij zijn ouders inwoonde. +ij woont nu in een Airbnb tot hij een eigen woning vindt.

2m die Airbnb te kunnen betalen kreeg Rotondo hulp uit onverwacht­e hoek. &omplottheo­reticus Ale[ -ones betaalde hem twee weken geleden 3.000 dollar voor een optreden in zijn radioshow. (erder had de man al zijn verhaal gedaan aan nieuwszend­ers en en aan de %ritse krant

'aarin vertelde hij ook over zijn 8-jarige zoon over wie hij het voogdijsch­ap verloor. 'at zou een van de redenen zijn van de spanningen tussen hem en zijn ouders. Rotondo is nog altijd boos op zijn ouders en voelt zich opgejaagd door hen. ³,k denk dat het echt oneerlijk is dat ik niet genoeg tijd krijg om mijn verhuizing voor te bereiden´ klinkt het. ³0aar ik ben uiteindeli­jk wel blij dat ik er eindelijk weg ben.´ ,n de toekomst hoopt hij ergens een goedkope woning te vinden. ³0et internet´ aldus de Amerikaan. 0ocht dat niet lukken vyyr het geld voor de Airbnb op is dan wil hij bij zijn neef intrekken. Rotondo is niet van plan om ooit nog tegen zijn ouders te praten.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname