Times of Suriname

³'e Iamilie ]it met veel verdriet en pijn”

-

P$5$0$5I%2 0elissa 0a[well moeder van de tweejarige Itamar 0a[well zegt niet te begrijpen hoe zoiets haar gezin is overkomen. “Ik kan tot nu toe niet beseffen dat ik mijn kind kwijt ben. Ik ga nooit vergeten hoe ik hem bij zijn naam riep en geen antwoord kreeg´ vertelt de huilende moeder.

0aandaJ werd de IaPilie het slachtoffe­r van een wo ninJErand aan de 2ewana straat in 3araPariEo. DaarEiM is het MonJetMe ,taPar oPJe koPen. ³(r heerst nX een Jevoel van verdriet en SiMn in on]e IaPilie. +et Jaat een tiMdMe dXren voordat we dit Jrote verlies Jaan kXnnen verwerken. ,k dacht nooit dat ik PiMn ]oon ]o MonJ ]oX Poeten EeJraven. .inderen Poeten hXn oXders EeJraven en niet oPJekeerd´ ]eJt de ePotionele Poeder. De Poeder ]eJt dat ]e oS die daJ Jeen idee had dat later oS de avond ]oiets ]ich ]oX voordoen. ³,k heE PiMn kin deren oS die daJ noJ saPen ]ien sSelen. +iM was ]o vro liMk en hiM hield van sSelen. ,taPar en ]iMn oXdere Eroer Paakten noJ Jekke Eekken voor hXn EaE\]XsMe. ,k dacht nooit dat het de laatste keer ]oX ]iMn dat ik PiMn MonJens saPen ]oX ]ien sSelen´ ]eJt de Poeder snikkend.

+et is haar niet Eekend hoe de woninJEran­d is ontstaan. De Poeder ]eJt dat de IaPi lie nX oS de XitkoPst wacht van het Solitieond­er]oek. Dan Sas ]al de oor]aak van de Erand Eekend ]iMn. De IaPilie is oS ]oek naar een eiJen onderdak daar ]e nX dakloos is. De slachtoffe­rs ]iMn voorloSiJ EiM IaPiliele den onderJeEra­cht die enke le straten verder wonen van de Slaats van het voorval. De IaPilie doet een EeroeS oS de JePeenscha­S oP haar Xit haar nood te helSen.

MW

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname