Times of Suriname

Bordeaux slaat bod resoluut af

-

92(7%$/ *irondins %ordeau[ is nog niet bereid Pee te werken aan een ver trek van 0alcoP. )ranse Pedia schrijven dat de /igue

club een IorPeel bod van Peer dan veertig Piljoen euro van ,nternazion­ale heeIt aIge slagen. De reden is naar ver luidt dat de club uit 0ilaan de transIerso­P in terPijnen wil betalen en daar is %ordeau[ geen voorstande­r van. ,nternazion­ale Poet rekening houden Pet de )inancial )air 3la\ regelgevin­g en vooral vyyr juli, de eerste dag van een nieuw boekjaar. De Serie $ club kan vanwege de so wieso niet al te florissant­e financiële huishoudin­g niet anders dan transIerso­PPen over Peerdere jaren te beta len. 2ok doet ,nter vaak het voorstel oP een huurcontra­ct Pet een verplichte optie tot koop na een bepaald aantal wedstrijde­n te accepteren. 0alcoP, jaar, kwaP in ja nuari 6 voor vijI Piljoen euro over van &orinthians. De %raziliaan, die aan de zij kanten Paar ook in de spits positie uit de voeten kan, groeide in de wijnstad al snel uit tot sPaakPaker. 1a , jaar staat de teller op doel punten in 96 officiële duels, waarvan in de aIgelopen voetbaljaa­rgang. %ordeau[ hanteerde aanvankeli­jk een vraagprijs van zestig Piljoen euro, Paar lijkt ook Pet tien j vijItien Piljoen euro Pinder genoegen te nePen.

0alcoP geniet ook interesse uit (ngeland, waar de Pisluk te poging van ,nter Pet ge juich zal zijn ontvangen. 0et naPe $rsenal en 7ottenhaP +otspur hebben interesse in de aanvaller, die ook al Paandenlan­g Pet %a\ern 0nchen in verband wordt gebracht. 9olgens voorPa lig %ordeau[ trainer :ill\ Sagnol, die nu in %eieren werkzaaP is, gaat 0alcoP een Pooie toekoPst tege Poet. ³,k kreeg wat kritiek in )rankrijk, oPdat ik vijI Piljoen euro betaalde voor een achttienja­rige. 0aar als je vandaag de dag kijkt, is het een koopje. (n hij is nog lang niet uitontwikk­eld.” (VI)

 ??  ?? Girondins Bordeaux is nog niet bereid mee te werken aan een vertrek van Malcom. (Foto: ESPN)
Girondins Bordeaux is nog niet bereid mee te werken aan een vertrek van Malcom. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname