Times of Suriname

Cillessen aast op miljoenent­ransfer

-

92(7%$/ -asper &illessen staat welwillend tegen over een zoPers vertrek bij %arcelona, zo Peldde RAC1 Paandagavo­nd laat. 9olgens de &atalaanse radiozende­r heeIt de doelPan inPiddels de knoop doorgehakt en aan zijn naaste oPgeving gezegd dat hij naar een andere club wil oP Peer aan spelen toe te ko Pen. De 2ranje internatio­nal Poet bij %arcelona zowel in /a/iga als in de &haPpions /eague 0arc $ndrp ter Stegen voor zich dulden. &illessen wordt al enkele weken Pet een transIer in verband gebracht. =o zouden $rsenal, /iverpool en 1apoli een IorPeel bod op de 9 ja rige doelPan hebben uitge bracht. ³,k weet zelI van hele Paal niets, dus ik wacht netjes aI. 6 juli hoeI ik Pe pas weer bij %arcelona te Pelden”, zei &illessen eerder deze Paand. ³+et enige wat ik weet, is dat de club Pij niet kwijt wil. +et balletje ligt bij de club, als clubs zich gaan Pelden.” &illessen hield zich na de oe Ieninterla­nd tegen ,talië zodoende op de vlakte over de toenePende belangstel ling, Paar volgens de laatste berichten uit &atalonië zou hij nu een duidelijk stand punt hebben ingenoPen. +et is onduidelij­k oI de clublei ding daar inPiddels IorPeel van op de hoogte is. &illessen heeIt een geliPiteer­de trans IersoP van zestig Piljoen euro in zijn tot Pedio doorlopend­e contract staan, Paar %arcelona is naar ver luidt, bereid oP de sluitpost voor vijItien Piljoen Pinder te laten gaan.

&illessen kostte %arcelona in de zoPer van 6 iPPers µPaar¶ dertien Piljoen euro. De e[ goalie van 1(& en $ja[ werd aanvankeli­jk ge zien als de ideale stand in van 7er Stegen, Paar door zijn goede optredens in de &opa del 5e\ in de voorbije voet baljaargan­g en zijn status als µeerste doelPan¶ van 2ranje is de interesse van andere clubs nadrukkeli­jk toegenoPen.

7al van keepers worden in Piddels als µopvolger van &illessen¶ aangeduid. De naPen van .oen &asteels 9I/ :olIsburg , 7iP .rul %righton +ove $lbion en 5ui 3atricio Sporting 3ortugal werden volop ge noePd. /aatstgenoe­Pde wil dat zijn doorlopend­e contract in /issabon vernietigd wordt, nadat de selectie van os /eoes door tientallen boze suppor ters werd aangevalle­n. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname