Times of Suriname

Thiago Silva flirt opzichtig

-

92(7%$/ 7hiago Silva sluit niet uit dat hij tijdens zijn carriqre als proIvoetba­l ler terugkeert bij $& 0ilan. De %raziliaans­e verdediger speelde tussen 9 en voor de club uit de Serie $ en Paakte voor Piljoen euro de overstap naar 3aris Saint *erPain 3S* . ,n gesprek Pet La Gazzetta dello Sport vertelt de Pandekker dat hij 0ilan nog altijd in zijn hart Peedraagt en hij Poeilijk kan weigeren als de club van trainer *ennaro *attuso heP vraagt oP terug te keren in het San Siro. Silva speelde Peer dan honderd wedstrij den voor 0ilan en denkt Pet een goed gevoel terug aan zijn tijd in ,talië. ³0ilan blijIt voor altijd in Pijn hart”, aldus de verdediger, deze Paand Pet %razilië aanwezig op het :. in 5usland. ³+oe zou ik µnee¶ kunnen zeggen tegen 0ilan" +et is nooit eenvoudig oP over de toekoPst te praten, Paar zeg nooit nooit in de voetbalwer­eld. $lles is Poge lijk. 7erugkeren aan het einde van Pijn carriqre zou prachtig zijn.”

Silva, wiens contract bij 3S* doorloopt tot Pedio , werd in het seizoen nog kaPpioen Pet $& 0ilan. 1a zijn vertrek, ging het berg aIwaarts Pet de club. 9eel spelers vertrokken en trainers werden versleten. 2nder lei ding van *attuso lijkt 0ilan de weg naar boven weer te hebben ingeslagen. ³*attuso is de perIecte trainer op dit PoPent”, aldus Silva. ³,k ben groot Ian van 0ilan en ik volg de wedstrijde­n Pet grotere be langstelli­ng. +et ,taliaanse en (uropese voetbal hebben het echte 0ilan nodig.”

9olgens Silva is 0ilan op de weg terug. ³De weg is Pis schien lang, Paar soPPige problePen Poet je onderweg zien op te lossen. +et is nooit eenvoudig voor de spelers, het bestuur en de trainer. 0aar 5ino doet het geweldig. +ij is nog steeds dezelIde *attuso. +ij geeIt nooit op en doet er alles aan oP te winnen.” (VI)

 ??  ?? De Braziliaan­se verdediger Thiago Silva sluit niet uit dat hij tijdens zijn carrière als profvoetba­ller terugkeert bij AC Milan. (Foto: Nusport)
De Braziliaan­se verdediger Thiago Silva sluit niet uit dat hij tijdens zijn carrière als profvoetba­ller terugkeert bij AC Milan. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname