Times of Suriname

River Plate boekt winst

-

92(7%$/ 5% /eipzig heeIt zich weten te verster ken Pet 0arcelo Saracchi, zo Paakten die 5oten %ullen dinsdagPid­dag bekend via de officiële kanalen. De twintig jarige linksback koPt voor naar verluidt , Piljoen euro over van 5iver 3late en heeIt in /eipzig zijn handte kening gezet onder een vijIja rig contract.

De internatio­nal van 8rugua\ 2nder was pas ppn seizoen actieI voor de $rgentijnse recordkaPp­ioen, die heP in augustus voor een dikke twee Piljoen euro oppikte bij Danubio )&. $Igelopen seizoen Paakte de verdedi ger dusdanig veel indruk dat /eipzig besloot oP de porte Ponnee te trekken en heP na 1ordi 0ukiele de tweede aan koop voor het aankoPende seizoen te Paken.

Saracchi is opgetogen door zijn overstap naar de %undesliga ³,k ben blij dat ik volgend seizoen het shirt van 5% /eipzig Pag dragen. ,k heb de ontwikkeli­ng van de club sinds zij op het hoog ste niveau spelen, gevolgd en het heeIt veel indruk gePaakt dat zo¶n jong teaP Iurore heeIt gePaakt in een van de beste coPpetitie­s ter wereld. ,k houd van de agressieve en offensieve speelstijl en ver heug Pij op deze uitdaging in (uropa.” 2ok technisch directeur 5alI 5angnick is tevreden Pet de deal ³0arcelo Saracchi is een jonge, snelle linksback, die zich in zijn eerste seizoen in $rgentinië Pet sterke op tredens Peteen heeIt weten te onderschei­den. Daarnaast heeIt hij zijn kwaliteite­n in zijn vele interlands , red. Pet 8rugua\ 2nder laten zien en ons overtuigd. +ij past door zijn instelling en potentie goed in onze filosofie.” (VI)

 ??  ?? Jasper Cillessen zal Barcelona hoogstwaar­schijnlijk verlaten. (Foto: ESPN)
Jasper Cillessen zal Barcelona hoogstwaar­schijnlijk verlaten. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname