Times of Suriname

Arsenal haalt icoon terug

-

92(7%$/ )reddie /jungberg keert als trai ner van de 2nder terug bij $rsenal, zo Paakten de /ondenaren dinsdagPid dag via de officiële kanalen bekend. De =weedse oud speler van the *unners, die vorig jaar tijdelijk aIscheid naP van zijn baan bij de (ngelse club, is blij terug te keren bij $rsenal, zo geeIt hij aan op de clubsite.

³+et is geweldig oP terug te keren. $rsenal heeIt een spe ciaal plekje in Pijn hart en ik heb veel zin in deze kans oP bij 2nder aan de slag te gaan. ,k kijk ernaar uit oP Pet jonge, getalentee­rde spe lers te werken. 9eel van hen ken ik al en ik ga er alles aan doen oP ze verder te ontwik kelen”, aldus /jungberg, die tussen 99 en speelde bij $rsenal.

/jungberg kwaP als spe ler tot 6 optredens voor $rsenal, waarin hij 6 keer scoorde. De voudig in ternationa­l werd Pet $rsenal twee keer landskaPpi­oen en won drie keer de )$ &up. ³+et is geweldig oP )reddie weer te verwelkoPe­n. +ij brengt veel voetbalken­nis en het hoogst Pogelijke niveau aan enthousias­Pe en ener gie Pee die nodig zijn voor onze jonge proIession­als”, aldus hooId opleidinge­n 3er 0ertesacke­r.

³+ij begrijpt de kernwaar den van de club en weet hoe belangrijk het is oP jonge spelers kansen te bieden oP ze te laten groeien en te laten ontwikkele­n. 7oen )reddie naar 9I/ :olIsburg ver trok waar hij als assistent van $ndries -onker werkte, red. , was het Pet de goed keuring van $rsenal pn Pet de hoop dat hij het goed zou doen. ,edereen weet dat )reddie van de club houdt en we kijken ernaar uit oP zijn ontwikkeli­ng te aanschou wen bij onze club”, besluit 0ertesacke­r. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname