Times of Suriname

.LD ODQFHHUW YROOHGLJ HOHNWULVFK­H YHUVLH 1LUR

-

.ia heeft tijdens de %usan ,nternation­al 0otor 6how in =uid-.orea de 1iro (9 geSresente­erd de volledig eleNtrisch­e variant van de in 1ederland leverbare 1iro crossover.

De 1iro is na de 6oul (9 de tweede volledig eleNtrisch­e crossover van .ia. +et PerN Peldt dat het de 1iro (9 wereldwijd gaat leveren. ,n =uid-.orea verschijnt de auto oS Norte terPijn al oS de ParNt.

De 1iro (9 NoPt in twee versies beschiNbaa­r waarvan de Nostbaarst­e versie over een N:h groot accuSaNNet beschiNt. DaarPee Poet de 1iro volgens de :orldwide +arPoni]ed /ight 9ehicles Test 3rocedure ruiP NiloPeter ver NoPen. De variant Pet een N:h groot accuSaNNet NoPt ruiP NiloPeter ver oS een lading. +et accuSaNNet bevindt ]ich onder de bodeP van de bagageruiP­te. De oS de vooras geSlaatste eleNtroPot­or levert SN goed voor een sSrint vanuit stilstand naar een snelheid van NiloPeter Ser uur in seconden. De 1iro (9 is geteNend door .ia¶s design-centruP in de $PeriNaanse staat &alifornis. +et eleNtrisch­e Podel onderschei­dt ]ich van de in %elgis beNende h\brideversi­e Pet een dichte grille nieuwe buPSers andere

inchwielen en blauwe accenten rondoP.

DanN]ij ]ijn nieuwe buPSers is de 1iro (9 Pet Peter

centiPeter langer dan de 1iro +\brid. De bagageruiP­te Peet liter. 2oN het interieur is ]o goed als identieN aan dat van de gewone 1iro. De grootste verschille­n ]ijn een nieuwe Piddentunn­el en de gewij]igde functional­iteit van het PultiPedia­s\steeP.

(NU)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname