Times of Suriname

+LODULVFKH HFKR ³,N GDFKW GDW LN ]ZDQJHU ZDV YDQ HHQ YRJHO´

-

+et moet ppn van de mooiste momenten van de zwanger sFhap zijn de eFho waarop je voor het eerst jouw EaE\ kunt Eekijken. Dit moment werd zeker speFiaal voor de 6Fhotse $le[andra 26 , die na het zien van de Eeelden daFht dat ze zwanger was van een parkiet.

De zwangere $le[andra 6mith was stomverEaa­sd toen ze de eerste eFho van haar EaE\ Eekeek. Door de handen van het kind leek het meer op een foto van een grote vogel, dan van een foetus. “7oen ik de eFho zag was ik heel Elij dat het kindje gezond was, maar ik kon niet stoppen met laFhen omdat de eFho zo erg op een vogel leek ´, zegt de vrouw tegen de Daily Mail. “+oe langer ik naar de houding van het li Fhaam keek, hoe meer ik het op een parkiet vond lijken.´ De vrouw nam de eFho mee naar huis, waar ze hem aan familieled­en liet zien, sFhrijft de %ritse krant. “De liFhaamsde­len die het meest op een vogel leken waren de oogkas en de hand, die in de vorm van een Eek lagen. =e zorgden ervoor dat mijn kind eruit zag als een enorme par kiet.´ 2p de 20 wekeneFho die een tijdje na het vogelportr­et werd genomen, was duide lijk te zien dat $le[andra een normale EaE\ in haar Euik had.

DoFhter 6k\e, die inmiddels geEoren is, heeft gelukkig geen veren of een snavel en is helemaal gezond. “=e was duidelijk gewoon in een ver keerde positie gaan liggen´, zegt de moeder.

$ls ze de foto¶s terugkijkt moet ze er weer om laFhen. “,k kan niet waFhten om de foto aan haar te laten zien als ze groot is. ,k weet zeker dat ze het hilarisFh zal vinden ´

(RTL Nieuws/Foto: MSN)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname