Times of Suriname

Bayern sluit vertrek Boateng niet uit

-

92(7%A/ - %ayern Mnchen sluit een zomers vertrek van -pr{me %oateng niet uit. De verdediger ligt weliswaar nog drie seizoenen vast, maar flirtte vorige maand openlijk met een transfer. 9oorzitter .arl+einz 5ummenigge was niet verrast door de uitspraken van %oateng en staat open voor een transfer in de zomer.

Na de verloren finale van de D)%-3okal tegen (intracht )rankfurt zei %oateng dat het buitenland µaltijd interessan­t¶ is. ³-e krijgt niet veel kansen om te transferer­en, dus moet iedere speler voor zichzelf bepalen of die de kans wil grijpen om meer ervaring op te doen.´ 5ummenigge had eerder al dergelijke geluiden gehoord vanuit de µkamp%oateng¶.

³+et komt niet als een grote schok. =ijn zaakwaarne­mer vertelde het me al persoonlij­k´, laat de preses gisteren weten in gesprek met BILD. ³:e weten dat het een dossier is waar we mee te maken kunnen krijgen. Als een club zich meldt en %oateng aangeeft te willen vertrekken, dan zullen we een oplossing zoeken.´ 2ok een vertrek van 7hiago Alckntara behoort tot de mogelijkhe­den. De middenveld­er werd onlangs gelinkt aan een terugkeer bij %arcelona. ³*een enkele club heeft zich gemeld bij ons of bij 7hiago. :e scharen het onder de noemer geruchten´, maakt 5ummenigge duidelijk. ³:el hebben we veel middenveld­ers in onze selectie. :e hebben drie of vier plekken in het elftal voor negen spelers.´

(VP)

 ??  ?? Bayern München sluit een zomers vertrek van Jérôme Boateng niet uit. De verdediger ligt weliswaar nog drie seizoenen vast, maar flirtte vorige maand openlijk met een transfer.
(Foto: Goal)
Bayern München sluit een zomers vertrek van Jérôme Boateng niet uit. De verdediger ligt weliswaar nog drie seizoenen vast, maar flirtte vorige maand openlijk met een transfer. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname