Times of Suriname

Pro-Bintang Lair kan tijdelijk aan kop gaan

-

=AA/92(7%A/ ± 3ro%intang /air zal vandaag voor zijn vijfde zege op rij gaan, wanneer het team uitkomt tegen .ismet in de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse =aalvoetbal­bond.

3ro-%intang /air staat momenteel op de tweede plek met twaalf punten uit vijf duels en kan bij een zege op .ismet tijdelijk aan kop gaan, want koploper )&% 2 heeft momenteel dertien punten uit vijf wedstrijde­n. .ismet kent tot nu toe een minder goede periode, want het staat op de achtste plek met zes punten. 3ro-%intang /air doet het tot nu toe uitstekend in de competitie en heeft maar een keer verloren. Deze nederlaag kwam in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Stibula, dat met 7- wist te winnen. +ierna herstelde het team uit &ommewijne zich goed en boekte vier opeenvolge­nde zeges. 9an 8ltimate 17 werd met -2 gewonnen, 2rkaan werd verslagen met -1, van )utsal &lub *ioan werd met

- gewonnen en tegen Djogo 2000 werd het een - overwinnin­g. +et team zit goed op schema om de play-offs te halen en is vandaag favoriet voor de zege tegen .ismet. +et laatstgeno­emde team heeft al drie nederlagen op zijn naam staan en wist twee keer te winnen. 7egen )&% 2 werd met 0-2 verloren, van Djogo 2000 met - en van %ombel met - . +et team won van 2rkaan met -0 en van 8ltimate 17 met 7- . 9andaag staan twee wedstrijde­n in de tweede klasse op schema =waluw¶ 2 speelt tegen .abel %oyz en 7eam 2ne is de tegenstand­er van &hape. Deze wedstrijde­n worden gespeeld in de Amossporth­al.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname