Times of Suriname

1otFh YerpliFht te Zinnen

-

V2(T%$/ ± 1otch is ver plicht te winnen in de ste speelronde van de eerste divisiecom­petitie van de Surinaamse Voetbal %ond, als het team uit Moengo nog in de race wil blijven om het kampioensc­hap. Morgen in het (ssedstadio­n is /eo Victor zijn tegenstand­er. De wedstrijd staat geprogram meerd om . uur.

1otch dat aan kop staat in de eerste divisie, mag zich geen puntenverl­ies meer permitte ren. +et team heeft pun ten uit wedstrijde­n, terwijl de concurrent­en 5obinhood en Transvaal respectiev­e lijk op de tweede en derde plaats staan. 5obinhood heeft

punten uit wedstrij den en Transvaal heeft punten uit wedstrijde­n. %ehalve dat 1otch verplicht is zijn wedstrijd te winnen, moet het team ook hopen dat 5obinhood van zijn laatste drie wedstrijde­n minimaal een gelijkspee­lt. Dan zul len 1otch en 5obinhood op gelijke punten eindigen. $ls 5obinhood zijn resterende drie wedstrijde­n wint, zullen 1otch en Transvaal strijden om het semikampio­enschap. 1otch heeft een moeilijke periode achter de rug. (erst werd het team in de halve finale van de bekercom petitie uitgeschak­eld door 5obinhood , waarna in het weekend werd ge speeld tegen 3VV, dat geen winst meer kan halen uit de competitie. 1otch kent wel een goede reeks in de com petitie. +et team heeft in de laatste dertien wedstrij den niet meer verloren. De laatste competitie­nederlaag dateert van januari, toen %otopasie met won. 1otch zal uit een ander vaatje moeten tappen om de drie punten te pakken tegen /eo Victor, dat ook geen winst meer uit het spel kan halen. /eo Victor staat op de zesde plaats met punten uit wedstrijde­n en kan uit zijn op revanche. ,n de eerste ronde won 1otch de ontmoeting met .

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname