Times of Suriname

5HDO 0DGULG GHHOW QLHXZ FRQWUDFW XLW

-

VOETBAL - Het lijkt er sterk op dat Ra~l de Tomis na de zomer de kans krijgt om zich te bewijzen in het eerste van Real Madrid. De

-jarige spits, die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor het gepromovee­rde Rayo Vallecano, heeft namelijk via social media laten weten dat hij zijn contract bij De Koninklijk­e heeft opengebrok­en. De Tymas lag nog vast tot de zomer van volgend jaar en heeft nu zijn krabbel gezet onder tot medio doorlopend­e verbinteni­s.

Marca meldde vorige maand al dat De Tymas volgend seizoen zal terugkeren in het Santiago Bernabéu, waar hij de rol van de waarschijn­lijk vertrekken­de Borja Mayoral over moet gaan nemen. Die spits fungeerde als backup van onder meer Karim Benzema en was afgelopen seizoen in veertien competitie­wedstrijde­n goed voor drie doelpunten, terwijl hij ook trefzeker was in de &opa del Rey en &hampions League. Mayoral wil naar verluidt, vertrekken om elders meer aan spelen toe te komen en De Tymas kan de vrijgekome­n plek in de selectie van aantredend trainer Julen Lopetegui opvullen. De in Madrid geboren aanvaller, die van zijn moederskan­t ook Dominicaan­se roots heeft, was de afgelopen voetbaljaa­rgang een belangrijk­e speler voor Rayo en leverde met zijn doelpunten op het tweede niveau een grote bijdrage aan het kampioensc­hap van los )ranjirrojo­s. “Dromen hebben we allemaal« Die van mij begon toen ik acht jaar oud was en voor het eerst bij deze club binnenkwam, ik wist dat elke stap die ik zou zetten richting het uitkomen van mijn droom zou leiden om een speler van Real Madrid te worden. Vijf jaar e[tra bij de club van mijn leven. Bedankt, Hala Madrid”, schreef de voormalige internatio­nal van Spanje 8-19, die in 1 in de beker al eens een kwartier meedeed in de hoofdmacht van de &hampions League-winnaar, bij het nieuws over zijn contractve­rlenging. (VI)

 ??  ?? Lionel Messi heeft de schuld op zich genomen, dat Argentinië de drie punten niet heeft gepakt. (Foto: FIFA)
Lionel Messi heeft de schuld op zich genomen, dat Argentinië de drie punten niet heeft gepakt. (Foto: FIFA)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname