Times of Suriname

5RELQKRRG KHHIW NDPSLRHQVF­KDS ELQQHQ KDQGEHUHLN

-

92(7B$/ 5oEinhood heeft het kampioensc­hap in de eerstediYi­siecompeti­tie Yan de 6urinaamse 9oetEal Bond Yoor het griMpen. +et team won zaterdag Yan ,nter Moengo 7apoe ,M7 , terwiMl naaste concurrent 1otch YriM dag punten liet liggen tegen /eo 9ictor.

Beide teams waren Yerplicht de wedstriMd te winnen, om hun kansen te Eehouden. 1otch kwam eerst in ac tie tegen /eo 9ictor in het (ssedstadio­n. 2ndanks er kansen oYer en weer waren, konden geen Yan Eeide teams het net Yinden. +ierdoor ein digde de ontmoeting in een

geliMkspel. 'it was de tweede keer op riM dat 1otch punten liet liggen. (en week eerder kwam het team uit Moengo niet Yerder dan een geliMkspel tegen 399 . Met dit geliMkspel had 5oEinhood een gouden kans om 1otch achter zich te laten. ,n het 5onnie BrunswiMks­tadion speelde ,M7 een knappe wedstriMd, maar de doelpunten EliMYen uit. 5oEinhood proEeerde op het drassige Yeld met de drie punten naar huis te gaan, maar kon in de eerste mi nuten het net ook niet Yinden. +ierdoor gingen de teams met een Elanco score de rust in.

,n de tweede helft werd de score wel geopend. ,n de

ste minuut kopte een spe ler Yan ,M7 het leder achter ziMn eigen doelman 5udolf 'aniel, waardoor 5oEinhood de Yoorsprong nam . ,M7 heeft hierna er alles aan ge daan om alsnog een positief resultaat uit de wedstriMd te halen, maar zonder succes. 5oEinhood keerde zodoende met de drie punten terug uit Moengo. 'oor deze oYer winning heeft 5oEinhood uit de resterende twee wedstriM den drie punten nodig om zich te kronen tot kampioen. 5oEinhood staat met de oYer winning aan kop met pun ten uit wedstriMde­n. 1otch zakt naar de tweede plaats en heeft punten uit wed striMden. 1otch heeft nog een wedstriMd te gaan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname