Times of Suriname

0H[LFR VWXQW WHJHQ UHJHUHQG NDPSLRHQ 'XLWVODQG

-

92(7B$/ Mexico heeft gis teraYond Yoor een enorme :. stunt gezorgd door regerend wereldkamp­ioen 'uitsland met te Yerslaan. 369ster +irYing /ozano knalde in de eerste helft de winnende treffer Einnen.

'uitsland en Mexico maakten er in Moskou een fantastisc­h schouwspel Yan. 2pYallend ge noeg gaf de ploeg Yan Eonds coach -oachim /|w Yooral in de eerste helft erg Yeel ruimte weg. Mexico kon naar har tenlust counteren. 1adat 'ie Mannschaft een paar keer was ontsnapt, onder meer dankziM een goede redding Yan Manuel 1euer, Yiel na minuten de openingstr­effer alsnog. Mexico kwam er razendsnel uit en -aYier +ernindez Eezorgde de Eal uiteindeli­Mk EiM /ozano. +iM kapte Mesut gzil uit en schoot in de korte hoek raak.

1a de pauze werd 'uitsland Eeter en dominanter. (r ont stond Yoor de Mexicanen minder ruimte om geYaarliMk te worden in de counter. 5ond het strafschop­geEied had de regerend wereldkamp­ioen de Eal, maar echt grote kansen ontstonden er niet. 5echtsEack -oshua .immich proEeerde het met een omhaal en een schot Yan -ulian 'raxler werd geElokt. $an de andere kant Yan het Yeld dacht Mexico recht te heEEen op een penalt\ toen +ernindez door Mats +ummels naar de grond was geduwd.

1a het inErengen Yan Marco 5eus en Mario *omez kreeg Mexico in de aEsolute slotfase Yeel ruimte en de nodige kan sen om de wedstriMd te Eeslis sen. (r werd echter zeer slordig omgesprong­en met de moge liMkheden, waardoor het tot de laatste seconde spannend Eleef. ,nYaller -ulian Brandt schoot Yan afstand nog tegen de paal. 'e geliMkmake­r Yiel niet meer.

(VI)

 ??  ?? Thomas Mueller van Duitsland doet er alles aan in bal bezit te blijven, terwijl Carlos Salcedo van Mexico het leder wil wegwerken. (Foto: FIFA)
Thomas Mueller van Duitsland doet er alles aan in bal bezit te blijven, terwijl Carlos Salcedo van Mexico het leder wil wegwerken. (Foto: FIFA)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname