Times of Suriname

%UD]LOLs YHUVOLNW ]LFK

-

92(7B$/ 7opfaYorie­t Brazilië heeft de hoge Yer wachtingen niet waargemaak­t EiM de openingswe­dstriMd in *roep (. Zwitserlan­d hield 'e *oddeliMke .anaries knap op een geliMkspel .

1a een indrukwekk­ende kwa lificatier­eeks gold Brazilië als ppn Yan de aEsolute topfaYo rieten Yoor de eindwinst en in de eerste helft maakte de ploeg Yan Eondscoach 7ite die sta tus redeliMk waar. 2nder lei ding Yan 1e\mar trokken de Braziliane­n in de openings fase ten aanYal. 3aulinho kreeg na twaalf minuten een enorme kans, maar het was ziMn Barcelona ploeggenoo­t die acht minuten later de sco re opende. 3hilippe &outinho kreeg een afgeYallen Eal Yoor ziMn Yoeten, nam aan en schoot hem Yan een meter of twintig schitteren­d in de Yerre EoYenhoek .

Zwitserlan­d schoot de hele eerste helft niet op doel, maar Eeet na rust meer Yan zich af. 9iMf minuten na de herYatting leidde dat tot de geliMkmake­r. ;herdan 6haTiri sneed een corner scherp aan en 6teYen ZuEer kopte hard raak . 'e middenYeld­er Yerschafte zichzelf daarYoor de ruimte door directe tegenstand­er Miranda duideliMk in de rug te duwen, maar de scheidsrec­h ter en 9$5 Yonden het niet genoeg om het doelpunt af te keuren.

'e Braziliane­n Yoelden zich Eestolen, helemaal toen *aEriel -esus een kwartier Yoor tiMd geen strafschop kreeg. Manuel $kanMi hield de Manchester &it\ spits Yast, maar -esus ging ietwat theatraal naar de grond en kreeg nul op het rekest. 7ite proEeerde met het inErengen Yan onder anderen 5oEerto Firmino een winnende treffer te forceren en de /iYerpool aanYaller kreeg tien minuten Yoor tiMd een uitstekend­e mo geliMkheid op de , maar hiM schoot net oYer. ,n de ste minuut was 1e\mar er nog dichtEiM met een kopEal, maar keeper <ann 6ommer stond in de weg. Firmino oYerkwam in de extra tiMd hetzelfde lot, waardoor het EiM Eleef in de 5ostoY $rena. (VI)

 ??  ?? Roberto Firmino van Brazilie probeert de winnende treffer te forceren, maar zijn schot gaat over het doel. (Foto: FIFA)
Roberto Firmino van Brazilie probeert de winnende treffer te forceren, maar zijn schot gaat over het doel. (Foto: FIFA)
 ??  ?? Een speelster van Barbados probeert langs een Guyanese tegenstand­er te gaan.
Een speelster van Barbados probeert langs een Guyanese tegenstand­er te gaan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname