Times of Suriname

=HV YHUGDFKWHQ EHNHQQHQ EHWURNNHQK­HLG PRRUG RS 3RHWLVL HQ 0DQJNRHUHG­MR

-

3$5$0$5,%2 =HV YHUGDFKWHQ KHEEHQ KXQ GHHOQDPH DDQ GH PRRUG RS =\OODYDQD 0DQJNRHUHG­MR HQ ,VDDN 3RHWLVL EHNHQG 'LW ]HJW GH SROLWLH LQ HHQ SHUVEHULFK­W

De afdeling .apitale Delicten had vanaf donderdag acht verdachten aangehoude­n in de zaak, waarbij de -jarige =\llavana 0angkoered­jo en de -jarige ,saak 3oetisi op

juni het leven lieten.

+et voertuig waarin zij zaten, werd aan de .rakaweg nabij de 6abakoeweg beschoten door gewapende rovers. De verdachten die tijdens het onderzoek in beeld kwamen, zijn op verschille­nde tijdstippe­n en locaties aangehoude­n sinds donderdag.

De eerste drie aangehoude­nen zijn 0ilton ) , de

- jarige 0elvin $ en Dion % 8 . De verdachte 0ilton ) werd op zijn woonadres opgespoord, maar niet aangetroff­en. Naderhand meldde hij zich aan bij de politie en kon worden aangehoude­n. Daarna zijn 9erbian : , 0irtel ), de -jarige 0ilton 9, de 1-jarige 6abrina D en de -jarige *regor\ : eveneens opgespoord en aangehoude­n.

8it het voorlopige onderzoek is gebleken dat 9erbian de verstrekke­r van het illegale jachtgewee­r was. Dit wapen moet via 6abrina D zijn doorverkoc­ht. *regor\ : werd bij het politieopt­reden wegens µweerspann­igheid¶ aangehoude­n. 6abrina D en *regor\ : zijn na verhoor heengezond­en.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname