Times of Suriname

3DSDWDP ZRUGW QLHW JHVWUDIW

-

92(T%AL - De 6urinaamse 9oetbal %ond (69%) zal nu geen sancties treffen tegen Papatam, voor het ongerief dat het team heeft gecreëerd in de eerstedivi­siewedstri­jd tegen West 8nited. Na ruim

minuten te hebben gespeeld, was de scheidsrec­hter genoodzaak­t de wedstrijd af te fluiten, omdat Papatam toen slechts zeven spelers op het veld had.

Papatam reisde met negen spelers naar Coronie om het op te nemen tegen de bekerfinal­ist West 8nited.

Na ruim minuten speeltijd vielen twee Papatam spelers geblesseer­d uit, waardoor de scheidsrec­hter genoodzaak­t was de wedstrijd af te fluiten. 9olgens de ),)A-regels moeten er minimaal acht spelers op het veld zijn van een elftal. De 69% heeft de drie punten gegeven aan West 8nited, gezien het al voor stond met -0. Papatam dat al drie punten in mindering kreeg, omdat het niet verscheen in een wedstrijd, wordt dit keer niet gestraft. 9an royement kan niet gesproken worden, gezien de wedstrijd wel is gestart. De 69% zal de resterende minuten niet meer laten spelen, gezien er niets op het spel staat. Dit jaar degraderen geen vereniging­en, waardoor de resterende minuten niet meer belangrijk zijn. +et zou wel anders zijn als Papatam voor stond.

Vereniging

1 Robinhood Notch Transvaal ,0T

W%C

Leo 9ictor P99 %otopasie 9 9oorwaarts 10 West 8nited 11 Papatam 1 6NL 1 Nishan’

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname