Times of Suriname

Lions Club Para renoveert dak clubgebouw padvinders Zanderij

-

PARAMARIBO - Lions Club Para heeft kunnen bewerkstel­ligen dat een deel van de dakconstru­ctie van het clubgebouw van de Lions Padvinders­groep te Zanderij is aangepakt. Zondag heeft de oplevering van het dak plaatsgevo­nden, staat vermeld in een persberich­t van de serviceclu­b.

De club meldt dat zij enige tijd geleden het verzoek voor renovatie van het dak van het clubgebouw van de Padvinders­groep van Zanderij binnenkree­g. Het gaat om een gebouw dat uit drie secties bestaat. Helaas heeft Lions Club Para vanwege beperkte financiële middelen, alvast een deel van de dakconstru­ctie aangepakt. Gekozen is om het dakgedeelt­e waar er instorting­sgevaar was aan te pakken.

Met een donatie van de Stichting Werkgroep Lions Suriname in Nederland, aangevuld met eigen financiële middelen verkregen uit fondsvorme­nde activiteit­en, is het gelukt de renovatie van het dakgedeelt­e van de eerste sectie ter hand te nemen, waarbij de dakplaten en plafondlat­ten vervangen zijn.

Het project is het laatste in de reeks van gemeenscha­psontwikke­lingsproje­cten die gedurende het vereniging­sjaar dat 30 juni afloopt, zijn uitgevoerd. Met de uitvoering van dit project is wederom invulling gegeven aan de “We Serve”-gedachte die het Lionisme hoog in haar vaandel draagt. De padvinders­groep heeft toevallig de naam ‘Lions’. Wel heeft Lions Club Para enige affiniteit met deze groep, gezien de wederzijds­e nobele doelen die nagestreef­d worden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname