Times of Suriname

&uEa Pet veel Pachtsvert­RRn naar halve finale

-

%$6.(7%$/ 0et veel machtsvert­oon wint &XEa in groep $ en plaatst ]ich als nXmmer één voor de halve finale van de Fédération ,nternation­ale de %asNetEall F,%$ &ariEEean Women¶s &Xp. &XEa versloeg 6t 9incent and the *renadines gisteren in de $nthon\ 1est\sporthal met een centXr\ score

.

&XEa was vanaI het Eegin heel dominant handelde sneller ging I\sieN ertegen aan en paNte veel reEoXnds. 7rainer Wa\ne Williams van 6t 9incent and the *renadines Eeaamt dat &XEa veel Eeter was dan ]iMn team. +iM geeIt aan dat &XEa net als een µwell oiled machine¶ speelt en geeIt het ooN de waardering ervoor. 2oN het respect naar het team ontEraN er niet. &XEa heeIt op elNe positie goede en lange spelers langer dan on]e spe lers. ³$ls het team een µtrap¶ Xitvoert dan liMNt het alsoI de speelster van 6t 9incent and the *renadines in het Eos staat´ geeIt Williams aan. Williams haalde verder aan dat ]iMn meisMes met een op geheven hooId het toernooi ]Xllen verlaten want ]e heE Een alles gegeven wat ]e had den. 9olgens de trainer is niet alles gegaan hoe het moest maar hiM is diN tevreden. 'e oeIenmeest­er hoopt dat F,%$ ervoor ]orgt dat er meer toer nooien in een Maar georgani seerd worden ]odat de dames meer wedstriMde­n NXnnen spelen. $lleen ]o NXn Me Eeter worden. +iM geeIt direct aan dat het land Eereid is om oe Ienwedstri­Mden te spelen al is het EXiten F,%$ toernooien. 9asha $dams van 6t 9incent and the *renadines geeIt ooN aan dat de meisMes alles heE Een gegeven alleen waren de tegenstand­ers Eeter. 'e Ma rige $dams geeIt verder aan dat dit toernooi leerriMN was en de Mongere dames ]eNer een ervaring riMNer ]iMn ge worden. +et EoXwde meer op ]iMn lengte om een impact te maNen op het toernooi maar tegen &XEa heeIt $dams ge ]ien dat de &XEaanse dames nog langer ]iMn dan ]iMn da mes.

%ondscoach $lEerto =aEala van &XEa Non geen reactie ge ven op de ontmoeting ge]ien er geen 6paanse tolN aanwe ]ig was. Wel gaI de &XEaan aan dat &XEa Nampioen wordt en hiM verliet de persconIer­en tie]aal. +et was de driepXnter van <amara $margo die &XEa over de pXnten Earriqre Eracht. =iM werd ooN de top scoorder met achttien pXnten. 2oN 6heldeen -oseph van de verlie]ende partiM scoorde achttien pXnten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname