Times of Suriname

8LWVSUDNHQ &DUYDMDO YDOOHQ YHUNHHUG

-

VOE7%AL - 6panje zegevierde woensdagav­ond dankzij een treffer van Diego Costa tien minuten na de pauze met 0-1 over Iran. Daniel Carvajal uitte na afloop van het duel in Kazan zijn ergernis over de instelling van Iran, de manier waarop de ploeg van bondscoach Carlos 4ueiroz het tempo uit de wedstrijd probeerde te halen.

³7ijdrekken en het veinzen van blessures, zijn geen onderdeel van het spel´, benadrukte de rechtsback van Real Madrid en 6panje. ³=e bleven maar vallen, terwijl er niets gebeurde. Dit verziekt het spel, het heeft gewoon niets met voetbal te maken. *elukkig hebben we gewonnen, dat is uiteindeli­jk het belangrijk­ste.´

De uitlatinge­n van Carvajal vielen niet goed bij 4ueiroz. ³Misschien moet hij niet de spelers van Iran bekritiser­en en eens terugdenke­n aan wat zijn ploeggenot­en in de Champions League-finale deden met Mohamed 6alah´, verwees de Portugees naar de overtredin­g van 6ergio Ramos die Mohamed 6alah het vervolg van de finale kostte en deed vrezen voor zijn deelname aan het mondiale toernooi in Rusland. ³6panje speelt zonder twijfel prachtig en stijlvol voetbal, maar wij hebben laten zien dat we voor elkaar willen vechten en alles kunnen geven. Daarom hadden we in mijn ogen meer verdiend, maar we leren hier heel veel van´, zei 4ueiroz. Iran blijft op drie punten steken, een minder dan zowel 6panje als Portugal. De Aziaten wisten zich in het verleden nooit voor de achtste finales van een WK te plaatsen.

Iran zal van Portugal moeten winnen om de volgende ronde te bereiken, terwijl 6panje tegen het al uitgeschak­elde Marokko aantreedt.

(VI)

 ??  ?? Kylian Mbappé van Frankrijk doet alles om de twee spelers van Peru van zich af te schudden. (Foto: FIFA)
Kylian Mbappé van Frankrijk doet alles om de twee spelers van Peru van zich af te schudden. (Foto: FIFA)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname