Times of Suriname

%UD]LOLs SDV ODDW ODQJV &RVWD 5LFD

- Neymar probeert de bal onder controle te krijgen, terwijl hij in de gaten wordt gehouden door een verdediger. (Foto: Goal)

92(7BA/ Brazilië is in het tweede groepsfase duel ternauwern­ood in geslaagd om een overwinnin­g te Eoe ken. De *oddelijke Kanaries kwamen in de slotfase pas langs &osta 5ica . Brazilië zocht vanaf het Ee ginsignaal de aanval. 1a een klein halfuur tekende *aEriel -esus voor de openingstr­ef fer, maar hij werd door arEiter Björn Kuipers teruggeflo­ten wegens Euitenspel. Daarna Eleef Brazilië aandringen, maar &osta 5ica weerde zich kranig. Dat zorgde er voor dat de ploegen met een gelijke stand de rust gingen opzoeken. Kort na het rust signaal Eeklaagde sterspeler 1e\mar zich Eij Kuipers over het harde spel van de &osta 5icanen, maar de arEiter uit 2ldenzaal wilde daar niets van weten.

1a rust zette Brazilië de zoektocht naar de openings treffer voort, maar doelman Ke\lor 1avas wist zich en kele malen te onderschei­den. (en klein kwartier voor tijd Eesloot Kuipers naar de stip te wijzen toen 1e\mar naar de grond ging. 2p aange ven van videoschei­ds Dann\ 0akkelie Eesloot Kuipers echter de Eeelden te Eekij ken. Aan de hand daarvan Ee sloot hij de Braziliane­n toch geen strafschop te geven. 1iet lang daarna kreeg 1e\mar een gele kaart voor zijn woedende reactie op een fluitsigna­al van Kuipers. De gefrustree­rde Braziliane­n Eleven zoeken naar de win nende treffer. Die leek er niet te komen, maar Eij het ingaan van de e[tra tijd was het als nog raak. 3hilippe &outinho tikte van dichtEij de ope ningstreff­er tegen de touwen. Aan het eind van de e[tra tijd schoot 1e\mar van dichtEij ook nog de Einnen. &osta 5ica is door de nederlaag uit geschakeld. Brazilië is hard op weg naar de volgende ronde. (VP)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname