Times of Suriname

'ULH JHZRQGHQ ELM ]ZDDU YHUNHHUVRQ­JHOXN

-

3$5$0$5,%O ± Drie personen raakten zaterdagmi­ddag gewond bij een zware aanrijding tussen een truck en een per sonenauto aan de :elgedacht $ weg ter hoogte van de .amlaweg in het district :anica. =ij raakten zwaargewon­d en moesten met twee ambulances worden vervoerd naar het ziekenhuis.

De truck reed over de :elge dacht $ weg komende vanuit de ,ndira *andhiweg en ging in de richting van de %oma weg, terwiMl de Sersonenwa gen uit de tegenoverg­estelde richting kwam.

Het vermoeden bestaat dat de Sersonenau­to met hoge snel heid aan kwam riMden en dat de bestuurder een manoeuvre maakte om een aan de linker ziMde geSarkeerd­e bus voorbiM te riMden. %iM deze manoeu vre kwam de auto Irontaal in botsing met de truck, die een lading had van kuub zand. De truckbestu­urder die Slotseling met de auto oS ziMn riMhelIt geconIront­eerd werd, kon niet meer uitwiMken. De Sersonenau­to kwam na de botsing oS een erI tot stil stand. De bestuurder en ziMn twee mede inzittende­n ble ven in de auto zitten, totdat de ambulances arriveerde­n. Het gaat om drie mannen die gewond raakten aan hun hooId, rug, armen en benen. =iM konden vanwege de SiMn nauweliMks bewegen.

De vermoedeli­Mke veroor zaker is in het bezit van een geldig riMbewiMs. De voor ziMde van de wagen heeIt zware materisle schade en moest weggesleeS­t worden. De truck had minder schade, maar moest wel hersteld wor den zodat de bestuurder ziMn weg kon vervolgen.

 ??  ?? Drie personen die in een personenwa­gen zaten, raakten zaterdag zwaargewon­d bij een aanrijding met een truck aan de Welgedacht A-weg. Zij werden met ambulances vervoerd voor medische behandelin­g. Hun auto heeft aanzienlij­ke schade.(Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Drie personen die in een personenwa­gen zaten, raakten zaterdag zwaargewon­d bij een aanrijding met een truck aan de Welgedacht A-weg. Zij werden met ambulances vervoerd voor medische behandelin­g. Hun auto heeft aanzienlij­ke schade.(Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname