Times of Suriname

)O\ $OOZD\V NRRSW GHUGH YOLHJWXLJ

-

3$5$0$5,%2 6urinames Mongste vliegmaats­chaSSiM )ly $llways heeIt zaterdag haar derde vliegtuig verwel komd in 6uriname. 1et zo als haar eerdere twee kisten gaat het ook nu om een )ok ker ) die gekocht is biM de ./0.

$michand -hauw, directeur van )ly $llways, onthult dat ziMn bedriMI al enige tiMd uit keek naar een nieuwe )ok ker ) . $cht maanden terug lukte het eentMe oS de koS te tikken. ,n de aIgeloSen Serio de heeIt de kist een volledige beurt ondergaan, zowel tech nisch als esthetisch en het is de aIgeloSen week vanuit EuroSa gevlogen naar 6uri name. ³1et zoals onze eerste twee vliegtuige­n is ook deze helemaal vernieuwd”, zegt -hauw.

)ly $llways heeIt vanaI de start van haar oSeraties in Manuari succesvoll­e vluchten uitgevoerd in het &aribisch *ebied, voor zichzelI en in oSdracht van andere maatschaSS­iMen. Het bliMkt dat de ) erg geschikt is voor korte aIstanden en voor gebruik in het &aribisch *ebied. Dit model heeIt geen Sier nodig want het heeIt een eigen traS en bezit daar naast ook een eigen startunit. /uchthavens die niet over alle Iaciliteit­en beschikken om zo een machine aI te han delen, kunnen dus worden aangedaan.

-hauw onthult dat ziMn nieuw ste aanwinst ten oSzichte van de anderen een iets groter bereik heeIt. Het zal onder meer worden gebruikt om de &uba route verder te ont wikkelen. 2ok zal het toestel worden gebruikt om andere bestaande routes te onder steunen.

-hauw ³0et drie vliegtui gen kunnen wiM een aange Sast schema in elkaar zetten, waarbiM er altiMd een back uS is. Dit maakt dat onze dienst verlening beter wordt met dit ‘nieuwe’ vliegtuig.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname