Times of Suriname

Verdachte aanrijding Pinkpop zegt slachtoffe­rs niet te hebben gezien

-

LIMBURG - Danny S., de 34-jarige man uit Heerlen die verdacht wordt van de aanrijding bij Pinkpop, zegt dat hij de slachtoffe­rs niet op de weg heeft zien zitten. Dat staat in een verklaring die de advocaat van de man heeft vrijgegeve­n.

De advocaat zegt dat S. zijn volledige medewerkin­g heeft gegeven aan het strafrecht­elijk onderzoek en volledige openheid van zaken heeft gegeven omtrent de toedracht van het ongeval.

Na de aanrijding was S naar eigen zeggen in shock en is hij in een waas naar huis gereden. Hij kan zich niets herinneren van wat er is gebeurd. Wel betreurt hij achteraf dat hij niet is gestopt. Toen hij weer bij zinnen was, heeft hij zich vrijwillig gemeld bij de politie.

Zijn advocaat stelt dat de verdachte geen enkele intentie had anderen in gevaar te brengen en dat hijzelf ook getraumati­seerd is. S wilde de verklaring uitgeven om zijn kant van het voorval te belichten. Vanwege de beperkende maatregele­n heeft hij dat niet eerder kunnen doen. S betuigt zijn medeleven aan de slachtoffe­rs en zou het liefst de tijd willen terugdraai­en, aldus zijn advocaat. De man uit Heerlen werd eerder deze week vrijgelate­n, omdat het Openbaar Ministerie geen aanwijzing­en heeft dat de man opzettelij­k op de groep mensen is ingereden. Hij blijft wel verdacht van het veroorzake­n van een verkeerson­geval. Bij het ongeluk kwam een man uit Heerlen om het leven. Een vrouw en twee mannen uit Heerlen en Landgraaf raakten zwaargewon­d. (NU) 10:30 FIFA World Cup Russia 2018:

Saudi Arabia - Egypt 13:00 Movie: The Death

of Superman

14:30 FIFA World Cup Russia 2018:

Iran - Portugal

17:00 Movie: Night at the Museum:

Secret of the Tomb 18:40 The Ellen DeGeneres

Show 07:35 Roep van de Bruidegom 08:10 Fitness

08:45 Tekenfilm

09:00 CNN Nieuws

09:35 Sranan Tori

10:00 Tv.Film:

11:30 Tekenfilm

12:00 CNN Nieuws

12:35 Kinderfilm

14:00 Super Hit Video: Mark vraagt aan zijn vader waarom hij eigenlijk Engels moet leren op school. “Maar jongen, de halve wereld spreekt toch Engels!”, antwoordt zijn vader. Waarop Mark verbaasd zegt: “Is dat dan nog niet voldoende?”

(Bron: Kidsweek)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname